Sprøde æblechips med kanel
SPONSORERET indhold

Sprøde æblechips med kanel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er så nemt at lave æblechips selv – og så er det faktisk vildt forfriskende at kunne vælge lidt sprøde æbler til jul. Eller anytime som snack.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
12. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

CA. 2 PLADER

2 gode æbler
1 tsk kanel

Sådan gør du

Udkern æblerne med en udkerner eller skær kernehuset fra med en lille skarp kniv. Skær æblerne i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.

Læg dem i ét lag fordelt på to bageplader (tre om nødvendigt).

Sæt dem i en 100 grader varm ovn og lad dem tørre 2,5-3 timer. Drys med kanel halvvejs.

TIP Lad æblerne køle helt af, og opbevar dem i en kagedåse. Skulle de blive bløde igen, kan du altid give dem lidt tid i ovnen, så bliver de hurtigt sprøde.


PRØV OGSÅ: Sunde marcipanbrød og andre julegodter