Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto
SPONSORERET indhold

Sprødstegt kylling med ærter i bulgur med pesto

16. jun. 2009 | Opskrift | BoligLiv



Kyllingen her er nem mad, fordi den passer sig selv i ovnen. Det øvrige tilbehør tilberedes på kun få minutter.

Tid: ca. 35 minutter.

(4 pers.)
4 stk. kyllingebryst med skind
basilikumpesto
salt og peber
4 dl bulgur
1 bundt forårsløg
250 g optøede ærter

1.
Løsn forsigtigt skindet fra kyllingebrysterne, og fyld 2 tsk. pesto under skindet. Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad, og krydr dem med salt og peber. Steg kyllingen i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30 minutter.
2.
Damp bulgur som angivet på emballagen. Snit forårsløgene. Damp ærterne i 2 minutter, og hæld dem til afdrypning i en sigte. Vend bulgur med forårsløg, ærter og pesto efter smag. Smag til med salt og peber.
3.
Server kyllingen med ærter i bulgur med pesto.