Sprødstegt laks med grønsager
SPONSORERET indhold

Sprødstegt laks med grønsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 380 kcal<br> Protein 36 g 38 %<br> Kulhydrat 23 g 28 %<br> Fedt 14 g 34 %<br> Kostfibre 8 g<br>

Af: Jesper Glyrskov og Stine Christiansen Foto: Jesper Glyrskov og Stine Christiansen
02. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
120 g laksekotelet med skind
salt & citronpeber
100 g rødbede
50 g persillerod
100 g gulerod
lidt spidskommen, knust
lidt korianderfrø, knust
persille, hakket
Dressing:
75 g skyr
hvidløg, knust
salt
persille, hakket

  1. Krydr laksen med salt og citronpeber, og steg den med skindsiden nedad. Steg ved god varme, til skindet er sprødt, og laksekødet begynder at blive lyst på kødsiden.
  2. Skær grønsagerne i 1 cm tykke stykker. Svits dem på en grillpande, til de er let møre og gyldne.
  3. Krydr med spidskommen og koriander.
  4. Tag grønsagerne af panden, og vend persille i.
  5. Rør skyren op med hvidløg, salt og hakket persille.
  6. Server laksen sammen med dressing og de sprøde grønsager, og pynt med klippet persille.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »