Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 1 1/2 l)
3/4 kg grønne
squash
1 rød peberfrugt
1 stort løg
1 l vand
3 spsk groft salt
1/2 l eddike
2 spsk hvedemel
250 g rørsukker
1 spsk sennepspulver
1-2 tsk karry
evt. konserveringsmiddel
- Vask squashene, halver dem og skrab kernerne ud. Hak squashene groft sammen med renset peberfrugt og pillet løg – evt. i en foodprocessor.
- Kog vand og salt igennem, tilsæt grønsagerne og giv dem et opkog. Hæld dem på et dørslag.
- Rør eddike og mel sammen og giv det et opkog. Tilsæt sukker og krydderier og kog det igennem 10 min.
- Vend de afdryppede grønsager i lagen og kog under omrøring et par min.
- Hæld den færdige pickles på rengjorte, skoldede glas og luk dem til med det samme.
- Opbevar dem mørkt og køligt.
- Server som tilbehør til smørrebrød og varme retter.
- Rør evt. lige dele pickles og mayonnaise, cremefraiche eller kvark sammen til en lækker remoulade.