Squashpickles
SPONSORERET indhold

Squashpickles

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
01. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
(ca. 1 1/2 l)
3/4 kg grønne
squash
1 rød peberfrugt
1 stort løg
1 l vand
3 spsk groft salt
1/2 l eddike
2 spsk hvedemel
250 g rørsukker
1 spsk sennepspulver
1-2 tsk karry
evt. konserveringsmiddel

  1. Vask squashene, halver dem og skrab kernerne ud. Hak squashene groft sammen med renset peberfrugt og pillet løg – evt. i en foodprocessor.
  2. Kog vand og salt igennem, tilsæt grønsagerne og giv dem et opkog. Hæld dem på et dørslag.
  3. Rør eddike og mel sammen og giv det et opkog. Tilsæt sukker og krydderier og kog det igennem 10 min.
  4. Vend de afdryppede grønsager i lagen og kog under omrøring et par min.
  5. Hæld den færdige pickles på rengjorte, skoldede glas og luk dem til med det samme.
  6. Opbevar dem mørkt og køligt.
  7. Server som tilbehør til smørrebrød og varme retter.
  8. Rør evt. lige dele pickles og mayonnaise, cremefraiche eller kvark sammen til en lækker remoulade.