Stegt torskefilet a la Louisiana
SPONSORERET indhold

Stegt torskefilet a la Louisiana

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spændende og overraskende godt med banan i mad.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

170 g torskefilet
salt & peber
2 tsk mel
1 tsk olie til stegning
Louisiana grønsager
1/2 dl bouillon (1/2 dl vand + 1 tsk pulver)
100 g rød peberfrugt i små tern
100 g tomat i grove tern
et par friske chilier
1/2 banan i skiver
1/2 tsk sød paprika
salt & peber

  1. Varm olien op på en pande.
  2. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg torsken på begge sider i ca 2-3 minutter, til den er færdigstegt. Hold fisken varm.
  3. Bouillonpulveret opløses i lidt vand og varmes op i en gryde. Heri sauteres peberfrugter og tomater sammen med chili i et par minutter.
  4. Til sidst vendes skivet banan i grønsagerne, og der krydres med sød paprika, salt og peber.
  5. Ved serveringen anrettes grønsagerne i bunden af en tallerken, og torsken lægges ovenpå.