Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
4-6 kyllingeunderlår
2-3 spsk Teriyakisauce (færdigkøbt japansk marinade)
2 ferskner eller nektariner
1 spsk olivenolie
1 spsk limesaft
1 rød peberfrugt
1-2 forårsløg
½ frisk chili
frisk koriander
salt og peber
- Vend kyllingelårene med Teriyakisauce og lad dem trække 20 min.
- Steg dem på en varm grill 15-20 min. (vend dem flittigt undervejs) eller i ovnen ved 220 grader i ca. 25 min.
- Vask frugterne og udsten dem. Skær frugterne i små tern og vend dem sammen med olie og limesaft. Tilsæt peberfrugt i små tern, fintsnittet forårsløg og finthakket chili (uden frø og mellemvægge).
- Smag til med friskhakket koriander, salt og peber og server til de stegte kyllingelår.