Opskrift på suppe af to slags kartofler
SPONSORERET indhold

Suppe af to slags kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 skiver pancetta eller bacon i tern
1 spsk olivenolie
750 g søde kartofler (med gult kød)
2 store bagekartofler
salt, peber
frisk timian eller rosmarin
ca. 1 liter hønsebouillon
1 dl fløde 18%.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    11 %
  • Kulhydrat:
    61 %

Sådan gør du

To pakker rugsini (sprøde rugbrødspinde) eller rugbrødstænger af fire skiver rugbrød.

Sautér løg, hvidløg og pancetta eller bacon i olie under omrøring. Skær alle kartofler i tern, bland dem i gryden og krydr med salt, peber og timian eller rosmarin. Hæld bouillon over og lad det hele snurre under låg, til begge slags kartofler er møre.