Opskrift på suppe med svinebryst, nye kartofler og forårskål
SPONSORERET indhold

Suppe med svinebryst, nye kartofler og forårskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig forårssuppe med svinebryst og nye kartofler.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
10. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time, 15 min

Ingredienser

500 g svinebryst (f.eks. ribbensteg)
1 spsk salt
vand
2 cm ingefær, revet
2 fed hvidløg , revet
salt
500 g nye, kogte kartofler, halveret
2 store håndfulde spæde kålblade eller 1/2 spidskål i strimler
8 forårsløg, fintsnittede

Sådan laver du suppen

Tør svinebrystet af og kom det op i en gryde. Dæk med vand, kom salt i og bring gryden i kog. Fjern urenheder fra toppen. Kog svinebrystet i 1 time under låg og lav noget andet imens. 

Tag det færdige svinebryst op og skær det i skiver. Kog evt. vandet, som brystet har kogt i, lidt ind. Kom ingefær og hvidløg i gryden, og smag til med salt. Tilsæt kartofler og kål og kog i 4-5 min (obs: hvis du bruger rødkål som på billedet så kog den for sig – ellers får suppen en underlig farve). Hæld suppen i skåle og kom svinebryst i skriver og forårsløg på toppen.


Se også opskrift på Kartoffle-porre-suppe med bacon og forårsløg.