Svampebrød
SPONSORERET indhold

Svampebrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
13. mar. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stege/bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g svampe
15 g smør
2 spsk marsala eller portvin
1-2 forårsløg
25 g revet ost
salt og peber

  1. Rist brødene let og læg dem på en bageplade.
  2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber. Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.
  3. Fordel svampene på brødet og drys med revet ost. Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.