Svampesuppe med majroer, kål og pasta
SPONSORERET indhold

Svampesuppe med majroer, kål og pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alle sæsonens bedste råvarer i én og samme suppe. MUMS!

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
07. nov. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 20 min

Ingredienser

400 g svampe, f.eks. portobello, champignons eller Karl Johan
2 spsk olivenolie
400 g majroer (kan erstattes af radiser eller ræddiker)
200 g grønkål eller sortkål
200 g pasta, f.eks. muslingeskaller
1,5 dl god bouillon, f.eks. grøntsagssuppe.

Sådan laver du svampesuppe:

Skær svampene i strimler og steg dem gyldne i olien. Krydr med salt og peber.

Fjern top og bund på majroerne, og skær dem i tynde både. Hak kålen groft. Varm suppen op og kog pastaen heri efter anvisningerne på pakken. Majroer og kål koges med de sidste 3-4 min.

Servér suppen i skåle, og vend svampene i til sidst.

Prøv også suppe med kødboller, ingefær og gulerødder

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/