Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Koge/stegtid: 35 min.
Fryse-egnet, men bedst frisklavet
Ingredienser:
1 kg kartofler
8 wienerpølser
1 spsk smør
1 stort løg (hakket)
1 spsk paprika
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (ca. 75 g)
2 dl piskefløde
salt og friskkværnet peber
Drys:
1 lille bundt purløg (klippet)
- Kog kartoflerne og pil dem. Skær de kogte kartofler og pølserne i mindre stykker.
- Smelt smør i en gryde eller dyb stegepande. Steg løgene klare i et par min., uden at de tager farve. Tilsæt paprika, tomatpuré og pølser, og lad det stege med i ca. 3 min.
- Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler og fløde. Lad retten koge i ca. 10 min., eller til den er godt varm.
- Smag til med salt og peber. Drys med purløg ved servering.