Svensk pølseret fedtfattig
SPONSORERET indhold

Svensk pølseret med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Svensk pølseret er en elsket klassiker - her i en fedtfattig version med kyllingepølser, der sørger for at fedtprocenten ikke banker i vejret.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
23. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
Svensk pølseret til 4 personer | Total: 25 min

Ingredienser

2 løg
Ingredienser til fedtfattig svensk pølseret
2 squash
4 gulerødder
2 spsk rapsolie eller flydende Kærgaarden
600 gram skinke kød i tern eller kalkun eller kyllingebryst
200 gram kyllingepølser (max 9%), f.eks. Levevis
4 dl vand
2 tsk paprika
1 dåse tomatpure
250 gram madlavningsfløde 15 %, f.eks. Milda
salt og peber
3-4 laurbærblade
1 spsk sennep
purløg til pynt
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Sådan laver du svensk pølseret:

Pil løgne og hak dem fint. Skræl evt. squashen, så kræsne børn ikke opdager dem og hak den i tern. Hak gulerødderne i tern eller skær den i skiver.

Opvarm fedtstoffet i en gryde og svits løg og squash i nogle minutter. Svits kødstykkerne med. Lad det simre 5 min.

Skær pølserne i skiver og tilsæt dem og vand, paprika og tomatpure til gryden. Kom fløde, laurbær blade og sennep i.

Lad det simre ca. 15 min under låg. Smag retten til med salt og peber.

Pynt med purløg.

SE OGSÅ: Frikadeller, brun sovs og god samvittighed