Sveskepandekager
SPONSORERET indhold

Sveskepandekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønne amerikanske pandekager med svesker

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
Ikke fryse-egnet
(8-10 stk)
100 g hvedemel
50 g spelt eller grahamsmel
1 tsk bagepulver
1 tsk sukker
1/2 tsk salt
1 æg
1/4 l kærnemælk
15 g smør (smeltet)
75 g svesker (hakkede)
Tilbehør:
Æblemos og sirup eller kanelsukker

  1. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og lav et hul i midten. Pisk æg og kærnemælk sammen og hæld det i hullet. Rør dejen sammen og tilsæt smør og svesker.
  2. Bag dejen til små, tykke pandekager på en stegepande smurt med lidt smør – brug evt. en spejlæg-/blinispande.
  3. Server til brunch med æblemos og sirup eller kanelsukker. Eller som dessert.