Svinekød i rød karry
SPONSORERET indhold

Svinekød i rød karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne ret har en vidunderlig smag fra den røde karry, kokosmælken og limebladene, og mætter i lang tid pga. et højt proteinindhold. Servér evt. kogt perlerug til retten − de påvirker din blodsukkerbalance langsommere end almindelige hvide ris.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
03. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

375 kcal pr. portion

1 dåse kokosmælk, fuldfed
8 kaffir limeblade
2 tsk rød karrypasta
600 g skinkekød
1 bakke sukkerærter
1 bakke babymajs
1 gul peberfrugt
1 knsp tørret chili
2 spsk fiskesauce
1 tsk flydende sødemiddel
salt og peber
frisk koriander til pynt

Sådan gør du:

1/Bring kokosmælken i kog, og tilsæt limebladene og rød karry.

2/Skær svinekødet i passende stykker. Læg det i gryden sammen med kokosmælken. Lad kødet simre ved svag varme 5 min.

3/Del sukkerærterne på langs, og kom dem og babymajsene i gryden. Skær peberfrugten i tynde strimler, og kom den med. Tilsæt chili, fiskesauce, sødemiddel, salt og peber og lad det simre 5-8 min.

4/Pynt retten med frisk koriander, og servér.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavet tærte med broccoli og ricotta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter