Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Syltede græskar.

Opskrift på syltede græskar

Syltede græskar

Syltede græskar smager dejligt til steg og på smørrebrød.

Bedømmelse
Syltede græskar til 2 personer

Syltede græskar

1 kg græskar (skåret i 5 cm lange stykker)
2 1/2 dl eddike
500 g sukker
1 stang vanilje

Sådan laver du syltede græskar


1. Skræl 1 græskar og skær det i 5 cm lange stykker. Læg dem i en skål, hæld kogt, koldt vand over og lad dem trække til næste dag.


2. Tør græskarrene og vej dem. Beregn pr. kg græskar: 2 1/2 dl eddike, 500 g sukker og 1 stang vanilje.


3. Bland eddike, sukker og den flækkede vaniljestang og bring det i kog.


4. Kom græskarstykkerne i den kogende lage og lad dem koge 15-20 min. – til de er klare.


5. Kom dem derefter i rengjorte glas. Kog lagen op, skum den og hæld den over.


6. Luk glassene til og opbevar dem mørkt og køligt.

Tip

Erstat evt. vanilje med ingefær.

ingredienser

4

tilberedning

ca. 25 minutter

type

Vegetarisk

specialkost

kategori

Tilbehør

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

græskar
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok