Prøv at lave syltede hvide asparges
SPONSORERET indhold

Syltede hvide asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Aspargessæsonen er kort, så det er godt at gemme noget på lager. Brug de syltede asparges til f.eks. tarteletter, i salater, eller når du får lyst til den delikate spise.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
13. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Syltelage:
1,5 l vand
1,5 dl hvidvinseddike
10 peberkorn
1 spsk honning
1 kg hvide asparges

Sådan laver du syltede hvide asparges:

Kog alle ingredienser til syltelagen op.

Skær de træede ender af aspargeserne, så de passer med størrelsen på dine sylteglas, og skræl dem grundigt.

Kom aspargeserne på rene, skoldede glas, og hæld syltelage over, til det dækker.

Luk glassene godt til, og sæt dem straks på køl.

PRØV OGSÅ: Hvide asparges med tørret skinke, nye kartofler og boznersauce