SPONSORERET indhold
Nem tærte med gedeost, courgette og parmaskinke
Nem tærte til 4 personer
Ingredienser
1 rulle færdig pizzadej
150 g smørbar gedeost
125 g frisk mozzarella
1 courgette
salt og sort peber
olivenolie
100 g parmaskinke
1 håndfuld mynteblade
½ øko citron
Sådan laver du tærten
1. Varm ovnen op til 250 gr. Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir. Smør gedeosten ud over og fordel mozzarellaen på.
2. Skær courgetten i tynde skiver, og kom dem over osten. Krydr med salt og peber og dryp med lidt olivenolie. Bag tærten i ovnen i ca. 20 min.
3. Server tærten med parmaskinke, mynteblade og revet citronskal.
Tip:
Hvis du tager tærten med på picnic, så skær den i stykker hjemme fra, og vent med at komme skinke og mynte på til lige inden, den skal spises.