Opskrift på thaifiskefrikadeller med tangsalat
SPONSORERET indhold

Thaifiskefrikadeller med tangsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
04. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 frisk rød chili
4 forårsløg
400 g fiskefars
2 gulerødder
1 squash
1 rød peberfrugt
2 spsk friske korianderblade
1 spsk Fish Sauce
1 spsk limesaft
4 æggehvider
olivenolie
salt og peber.

Tilbehør: 500 g tangsalat. Du kan købe det i specialbutikker og Irma.

Sådan laver du frikadellerne

1. Snit chili og forårsløg fint og vend det med fiskefars i en skål. Rør farsen med revet gulerod og squash, peberfrugt i tern og hakket koriander.

2. Tilsæt limesaft, Fish Sauce, salt og peber.

3. Pisk æggehviden til den er stiv, og vend den i farsen.

4. Steg fiskefrikadellerne på en varm pande i olivenolie.

5. Servér med tangsalat.