Thaikylling med cashewnødder
SPONSORERET indhold

Thaikylling med cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hurtig og eksotisk hverdagsmad.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
29. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 15 min.
1 ds. kokosmælk
1-2 spsk. grøn karrypasta (curry paste)
1 dl kraftig bouillon
2 spsk. sojasovs
2 spsk. limesaft (eller citronsaft)
1 tsk. sukker
500 g kyllingefilet
200 g fine ærter (frosne)
salt og peber
2 forårsløg
50 g cashewnødder
Tilbehør: kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom grøn karrypasta i. Tilsæt bouillon, sojasovs, limesaft og sukker. Kom terninger af
  2. kyllingefilet i. Kog det sammen i ca. 10 min. under låg.
  3. 2. Tilsæt ærter, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Drys med snittet forårsløg og cashewnødder. Servér med ris.