Opskrift på tigerrejer med tomat, oliven og citron
SPONSORERET indhold

Tigerrejer med tomat, oliven og citron

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Maria Sattrup
26. nov. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

12 tigerrejer, befriet for skal, men med hale
40 g økologisk smør
4 blommetomater – skåret i mundrette bidder
½ tsk chiliflager
50 g Kalamata oliven
saft og skal af ½ økologisk citron
4 fed hvidløg, finthakket
½ bundt kruspersille, hakket

Tag en pande og varm den godt op. Kom halvdelen af smørret på og sauter rejerne i ca. 1 ½ min. Ryst panden undervejs. Kom tomater, chili, oliven, skal og saft fra citron og sauter igen i et par minutter (ca. 2 -3 min.) Kom til sidst hvidløg, persille og resten af smørret i. Lad det lige svitse godt igennem i nogle sekunder, og server retten rygende varm.