To slags ost med dadler, valnød & figenrelish
Slut en god middag eller en lækker julefrokost af med to slags ost - her byder vi på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish.
Ingredienser
Friske dadler med blå ost og valnød
Friske dadler
Cremet blå ost, f.eks. gorgonzola
Valnødder
Brie med figenrelish
God landbrie i små trekantede bidder
175-200 g bløde figner
Lidt knuste fennikelfrø
Et par spsk god, lagret balsamico
Friske dadler med blå ost og valnød
Udsten friske dadler, fyld dem med lidt cremet blå ost, f.eks. gorgonzola, og stik en halv valnød i hver ostebid.
Brie med figenrelish
Skær god landbrie i små trekantede bidder. Hak 175-200 g bløde figner fint. Rør dem med lidt knuste fennikelfrø og et par spsk god, lagret balsamico og top en smule på hver ostebid. Drys med lidt groftknuste fennikelfrø.