Tofuwok med porrer og rejer
SPONSORERET indhold

Nem tofuwok med porrer og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne nemme wokret med tofu, porrer og rejer smager himmelsk og er nem at lave. Servér den med frisk lime og korriander for massere af smag - Mums!

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. jan. 2020 | Opskrift
2 personer | Total: 30 min

Ingredienser

250 g fast tofu
1 tsk. kokosolie
1-2 spsk. reven ingefær
1 udkernet, fintsnittet chili
600 g snittede porrer
250 g store, pillede tigerejer
2 spsk. hoisinsauce
100 g kogte fuldkornsnudler
100 g sukkerærter
Salt og peber
1 potte koriander
Lime

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    556 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    39 %

Sådan gør du:

  1. Afdryp, dup tofuen let med køkkenrulle, og skær den i grove tern.
  2. Varm kokosolien i en wok, og steg tofuen heri sammen med ingefær og chili.
  3. Bland porrerne ved, og steg videre under omrøring i 2-3 minutter.
  4. Kom derefter rejer, hoisinsauce, nudler og sukkerærter ved, og steg yderligere under omrøring i 2-3 minutter, til det er varmt.
  5. Smag til med salt, peber, koriander og lime.

Anbefalet til dig