Tranebærkugler med kakao
SPONSORERET indhold

Tranebærkugler med kakao

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En klassiker. God til både børn og voksne. Men overvej måske at trille dem til ungerne i kokos i stedet for kakao, som bliver for bittert for nogle børn.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
12. dec. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

CA. 25 KUGLER

80 g cashewnødder
50 g tørrede tranebær
100 g bløde dadler, uden sten
2 spsk kakao
1 nip salt
kakao til at rulle i

Sådan gør du

Blend cashewnødder, tranebær, dadler, kakao og et nip salt sammen i en foodprocessor.

Tril cirka 25 små kugler.

Opbevar kuglerne i køleskab. Tril dem i kakao lige inden servering.


TIP Indimellem kan man få tørrede, sure kirsebær. De er også virkelig gode i konfektkugler og her gerne i stedet for tranebær.

PRØV OGSÅ: Chokoladekarameller med pistacienødder