Trifli med sommerbær
SPONSORERET indhold

Trifli med sommerbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jesper Glyrskov
26. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Trækketid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
300 g friske bær f.eks. jordbær, hindbær, kirsebær, solbær, ribs
50 g sukker
75 g mascarpone eller ricotta
2-3 spsk fløde
2 spsk sukker
1 usprøjtet citron
8-10 makroner

  1. Rens bærrene og skær dem evt. i mindre stykker.
  2. Vend dem sammen med sukker og lad dem trække 15 min.
  3. Pisk ost og fløde sammen med sukker og smag til med lidt fintrevet citronskal og en anelse citronsaft.
  4. Anret bær og creme i lag med groftknuste makroner.