Opskrift på tykke grønne asparges med rygeost og rejer
SPONSORERET indhold

Tykke grønne asparges med rygeost og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Asparges er rigtig gode i forretter. Gerne i selskab med laks eller rejer!

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
08. jul. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

800 g tykke grønne asparges

4 citronskiver

salt og friskkværnet peber

250 g rygeost

500 g grønlandske skalrejer, optøede
dild.

Sådan laver du asparges med rygeost

Skær de yderste 2 cm af aspargesenderne og skræl. Kog de grønne asparges i 4-5 min. (kortere tid hvis du kun kan få fat i tynde asparges) i vand med salt og citronskiver.


Servér aspargesene lune med klatter af rygeost, pillede rejer, godt med dild og friskkværnet peber. Lad evt. gæsterne pille rejer selv.