Uimodståelig chokolade semifreddo
SPONSORERET indhold

Uimodståelig chokolade semifreddo

Chokolade semifreddo - ja, hvem kunne ikke spise sådan en!

Foto: Columbus Leth og Christian Petersen
29. aug. 2015 | Opskrift | BoligLiv


CHOKOLADE SEMIFREDDO

Tid: ca. 20 min. plus frysetid
(ca. 1½ liter)

3 pasteuriserede hele æg
4 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. vaniljesukker
220 g sukker
5 dl piskefløde
300 g mørk chokolade, f.eks. Valrhona Guanaja 70 % kakao

1. Kom æg, æggeblommer, vaniljesukker og sukker i en skål. Kom skålen i en gryde med vandbad, og pisk med en elpisker i 6-8 min., indtil det tykner. Tag skålen af varmen, og afkøl forsigtigt.
2. Hak al chokoladen, og smelt 200 g i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved svag varme.
3. Pisk fløden til tykt skum, og fold forsigtigt med æggemassen sammen med smeltet chokolade og hakket chokolade.
4. Fordel iscremen i kopper. Dæk dem til, og stil dem i fryseren natten over.

► SE OGSÅ: Lækker regnbueis
► SE OGSÅ: Nem vandmelon-is
► SE OGSÅ: Citronfromage-is med pistacier