Vanilleblommer med skyrcreme
SPONSORERET indhold

Vanilleblommer med skyrcreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kombinationen af blommer og vanilje giver en dejlig, frisk dessert med proteindrys, der booster din forbrænding.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
26. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

6 blommer
2 vaniljestænger
3 skiver frisk ingefær
ca. 2 spsk flydende sødemiddel, f.eks. PerfectSød
50 g cremefraiche 38 %
200 g skyr
1 spsk revet citronskal, økologisk

Sådan gør du

1/ Del blommerne i halve, og fjern stenene. Læg blommerne i en gryde, og kom vand i gryden, så blommerne lige er dækket af vand. Del vaniljestængerne, og læg dem i gryden sammen med skiver af frisk ingefær. Lad blommerne koge i ca. 5-8 min, til de er møre.

2/ Hæld noget af vandet fra, og lad blommerne køle af. Smag til med flydende sødemiddel. Bruger du Suvida Strø, så tilsæt det, når desserten er varm.

3/ Fisk blommerne op med en ske, og anret dem i en dyb tallerken. Fordel blommesuppen. Rør cremefraiche med skyr og revet citronskal. Servér blommerne med en klat skyrcreme.

[100 kcal pr. person]