Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Varm chokolade

Opskrift på varm chokolade

Varm chokolade og marshmallows

Uhmm. Varm chokolade, der bliver endnu bedre med marshmallows.

Bedømmelse
6

3 spsk kakaopulver
2 spsk sukker
1 l mælk
¼ tsk stødt kanel
50 g mørk chokolade
marshmallows/skumfiduser (så mange du har lyst til)

Sådan laver du varm chokolade

1. Kom kakao og sukker i en tykbundet gryde og tilsæt 1 dl af mælken. Pisk det godt sammen og tilsæt så resten af mælken og kanel.

2. Varm kakaoen op ved svag varme. Sørg for at røre jævnligt, så det ikke brænder på i bunden. Pas på det ikke koger over. Når kakaoen er varm, tilsættes chokolade brækket i stykker. Smelt chokoladen og lad kakaoen simre i et par min, hvor det næsten koger. På den måde undgår du, at kakaoen bliver grynet.

3. Server den skoldhede kakao med skumfiduser.

Tip
Skumfiduser – eller marshmallows – smelter og bliver bløde og chewey i den varme kakao.

Ingredienser

0

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Specialkost

Kategori

Drikke

Nationalitet

Dansk

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok