Sundt & nemt
SPONSORERET indhold

Sund simremad til de kolde aftener

Det er altid dejligt med retter, der nærmest bare passer sig selv – og hvor det hele bare skal ned i en gryde! Og uanset om du kalder dem "one-pots" eller gryderetter, er der med disse fem opskrifter garanti for masser af velsmag.

Af: Louisa Lorang Foto: Stine Christiansen / Skovdal.dk
02. dec. 2015 | Mad | ALT for damerne

Her får du opskrifterne 5 lækre simreretter:

Svinekæber med æbler & linser
Denne ret er virkelig skøn hverdagsmad, men også fin til gæster. Server en stor, fyldig salat og eventuelt groft brød til. Bestil svinekæberne hos din slagter på forhånd. Beregn to-tre kæber per person.

Lam med søde kartofler & rosiner
Supernem og smagfuld lammegryde. Jeg bruger lammekød fra køllen, men du kan sagtens bruge kød fra hals eller bov.

Kanin med fennikel og mandler
Kanin er ikke det mest almindelige kød i Danmark, men du kan alligevel ofte få det i Irma og andre velassorterede super-markeder. Det er mørt og magert kød, der er hurtigt tilberedt. Er du ikke til kanin, kan kylling uden skind også bruges.

Kylling i ratatouille
Nemmere bliver det ikke. Alt ind i ovnen. Alt i et fad. Masser af grønt og masser af smag. Kort sagt: Din bedste ven i hverdagen.

Chili sin carne

Denne chili uden kød i er virkelig nem at tilberede og et godt bud på grøn, smagfuld hverdagsmad.



PRØV OGSÅ: Smag på Marokko