Vores bedste påskeretter: Kørvelsuppe og toast med marineret laks
Hjemmet

Opskrifter: Vores bedste påskeretter: Kørvelsuppe og toast med marineret laks - Hjemmet

Vores bedste påskeretter: Kørvelsuppe og toast med marineret laks

Del på

Her har Hjemmets madskribent, Christine Bille Nielsen, som sin yndlingspåskeret valgt kørvelsuppe, som hun serverer med marineret laks på toast.

Af 12.mar.2015 Mad

Kørvel er en lidt glemt dansk krydderurt, som jeg holder meget af. Suppen lærte jeg at lave, da jeg stod i kokkelære, og den er dejlig frisk på grund af den lidt syrlige cremefraiche. Marineret laks er supernemt at lave og så mør, at den smelter på tungen.

  

 

Hjemmets madskribenter giver dig deres bud på de bedste påskeretter. Her er det Christine Bille Nielsen, hvis yndlings påskeret er en lækker kørvelsuppe og toast med marineret laks.

Vores bedste påskeretter: Kørvelsuppe og toast med marineret laks
Del på
Kommentarer (0)

Henter...