Sjove Instagramprofiler
Foto: Instagram Pindsvinet Darcy er noget af det sjoveste, der er sket på Instagram.

De sjoveste Instagramprofiler

11 sjove Instagramprofiler, du skal følge

Instagram er efterhånden gået hen og blevet alles yndlingsoverspringshandling, og det er ikke mindst på grund af de mere humoristiske danske og udenlandske profiler,som får os til at grine akavet højlydt. Her er 11 af de Instagramprofiler, der sætter kulør på hverdagen, og giveret smil på læbernelige nu.

1. Den Lyserøde Elefant
"En kælling, der er træt af kællinger". Sådan lyder beskrivelsen af den/de anonyme bag Instagramprofilen 'Den lyserøde elefant', som har 41.000 fnisende og skraldgrinende følgere.

Selvom profilens bagmand eller -kvinde har en beef med alt, hvad der lugter af mode, så knuselsker vi den sarkastiske tone, og vi må sande, at mange af observationerne er spot-on.

LAD NU VÆR' med at tage "the talk" i din syv hestes brandert i aften kællinger! 🐴 #denlyserodeelefant

Et billede slået op af DEN LYSERØDE ELEFANT (@denlyserodeelefant) den Nov 11, 2014 at 6:47 PST

 Ligesom Eurowomans blogger Sara Samucha har observeret i sit blogindlæg for en måneds tid siden, har 'Den lyserøde elefant' opdaget, at vejret er blevet en dårlig undskyldning for at poste selfies. 

"Kællinger som prøver at maskere deres ulækre selfie
med en vejrmelding

STYR DIG VOLDBORG, og stå ved dit selfie"

'Den 'lyserøde elefant' er i hvert fald en selvudnævnt kælling vi ka' li'!


2. Anders Hemmingsen

Anders Hemmingsen er en ung gut, der arbejder i økonomiafdelingen i DR, men derudover er han virkelig sjov på Twitter, Instagram og Facebook. På Instagram har han 88.000 følgere. Mange af følgerne tipper ham, og man kunne sagtens kalde ham Instagrams svar på TV2-satireprogrammet 'Natholdet'.

Lørdag i Kolding.

Et billede slået op af Anders Søby Bruus Hemmingsen (@andershemmingsendk) den Nov 11, 2014 at 3:29 PST

3. Hamilton The Hipster Cat  

’Hamilton The Hipster Cat’ hører ind under kategorien: "sjove dyr på Instagram, der ikke selv har valgt berømmelsen, men som må have ejere med voldsomt meget tid til overs".


Han er blevet kaldt ”Den nye grumpy cat” og er blevet velsignet af de højere magter med et nydeligt hipsterskæg. Katte er i det hele taget hippe på Instagram, men Hamilton er den hippeste kat på af dem alle og har 161.000 følgere. Det er han selvfølgeligt helt uimponeret over.

#tbt to last Halloween - Hammy was the cutest monster ever... #mustachecat

Et billede slået op af - Hamilton The Hipster Cat - (@hamilton_the_hipster_cat) den Okt 10, 2014 at 3:29 PDT

4. Jeremy Veach og hans mops
En af de mest nuttede hundetyper i verden er mopser. De ser af en eller anden grund meget sjovere ud på billeder end andre hunde, og ejerne af denne hundetype lader til at have en forkærlighed for at klæde dem ud.

Jeremy Veach er i hvert fald en af den slags ejere, som ikke kan styre sin trang til at udklæde og fotografere sine mops. 275.000 mennesker synes, det er sjovt at se billeder af Jeremys kæledyr i udklædninger eller i ganske almindelige nuttede situationer, hvor mopsen bare ser ekstra mopset ud.

🚽 @beggin #partner

Et billede slået op af Jeremy Veach (@jermzlee) den Okt 10, 2014 at 6:11 PDT

5. Darcy the flying hedgehog

 Vi er ret overbeviste om, at pindsvin er de nye "lol-katte". Der er måske ligefrem tale om et pindsvineboom på nettet. De er måske ikke lodne og nemme at holde som kæledyr, men de er helt vildt nemme at sætte i nogle nuttede og morsomme situationer, de ikke kan komme ud af.

Det sødeste og sjoveste pindsvin på Instagram er 'Darcy det flyvende pindsvin'. På billederne sidder Darcy i en kop, på en miniaturestol, i en håndflade.. og nogle gange hænger den sågar til pynt på væggen, den stakkel. Det er billeder, der understreger, hvor lillebitte det dyr er. 

6. You did not eat that
Madbilleder på Instagram er en populær kategori. ’You did not eat that’-profilen, er billeder af piger, der poserer med mad, som ikke ser ud til at være til for at blive spist. Der er simpelthen for meget poseren til, at det ser overbevisende ud.

  


7. Texts from your ex
Akavede sms'er er altid sjove, specielt dem du kan finde på Instagramprofilen 'Texts from your ex'. Her er får du et overblik over de mest akavede ekskæreste-sms'er, der nogensinde er blevet sendt.

"...a gorilla died"

A photo posted by Everyone Always (@textsfromyourex) on Nov 11, 2014 at 10:48am PST

 

8. 'Kanye doing things'

Som titlen indikerer, er dette profilen med billeder af Kanye West, som foretager sig alt muligt. Det er svært at sige, hvorfor det egentligt er sjovt, det er det bare. Lidt ligesom bloggen med den nordkoreanske statsleder Kim Jong-Un, der kigger på ting. Når meget selvhøjtidelige mennesker foretager sig helt jordnære ting, bliver det lige pludselig rigtig skægt.

Kanye eating ice cream

Et billede slået op af Kanye Doing Things (@kanyedoingthings) den Jul 7, 2014 at 1:10 PDT

 

 

9. That looks like a dick
Det kan godt være, at det er barnligt, men det holder aldrig op med at være sjovt, når ting der ikke er tissemænd, ligner tissemænd. 'That looks like a dick' er et godt tissemandskartotek for dig, der også har det med at tænke i den slags baner. Du er ikke alene.

THIS is the gentrification we were warned about : ( . Submitted first by @brianawitan

Et billede slået op af thatlookslikeadick (@thatlookslikeadick) den Jun 6, 2014 at 5:02 PDT

 

 

10. Eavesdropper
Vi kunne kalde det Instagrams amerikanske svar på 'Overhørt i Danmark'. Her finde du sjove citater, som profilens anonyme illustrator falder over i sin hverdag og derefter skriver, tegner og uploader til Instagram. 

Citaterne er på forundelig vis ret universelle og nemme at relatere til. De overhørte citater er så populære, at illustratoren sælger t-shirts med de mest populære udsagn på. Eavesdropper har 25.000 følgere.

11. Proletarpoeten
Hverdagspoesi, når det er allermest beskidt og ærligt. Proletarpoeten er en af de nyeste stjerner på Instagram-himlen, og vi spår denne profil en strålende fremtid med masser af følgere!


 

LÆS OGSÅ: Euroman: Danmarks sjoveste mand: Kandidat nr. 2 Kasper Gross 


LÆS OGSÅ: Sådan går novembers mest stilfulde kvinder klædt  
 

LÆS OGSÅ: Se den talentfulde unge fotografs New Yorker billeder

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur