16 arbejdsvenlige caféer i København
16 arbejdsvenlige caféer i København, på billedet Bevar's

Arbejdsvenlige caféer i København

Ryk kontoret ud i byen - 16 caféer i København

Drop hjemmekontoret og brug de utallige caféer i København, hvor du kan tage computeren eller bøgerne med dig og sidde og arbejde eller læse hele dagen. Her er 16 bud på byens hyggeligste steder, hvor du kan sidde og arbejde, mens du drikker en god kop kaffe.

Plenum

Café Plenum er en sofistikeret, men studentervenlig café i hjertet af Nørrebro. her kan du også sætte dig lidt i solen, hvis vejret er godt.
Sankt Hans Torv 3 2200 København N. Læs mere her

Sp8ces

Byen er fuld af restauranter, som står lukkede hen om dagen, inden de åbner for servering om aftenen. For at udnytte de tomme lokaler samarbejder Sp8ces med restauranter flere steder i København, hvor du kan arbejde og holde møder om dagen, inden de sultne gæster indtager stedet om aftenen. Med i prisen er gratis kaffe og te samt stik til din oplader - og så er det også tilladt at holde møder.
Læs mere her

Kaffeplantagen

Kaffeplantagen er et af Københavnernes foretrukne steder at tage computeren med sig og arbejde. Der er lækre croissanter og hindbærsnitter til kaffen, og caféen er som skabt til at sidde og arbejde en formiddag, hvor en god kop kaffe måske kan hjælpe dig med at nå din deadline.
Sankt Hans Torv 3, 2200 København. Læs mere her.

Tjili Pop

På Rantzausgade ligger en skør lille café, som mest af alt sender tankerne tilbage til din gamle klistermærkesamling. Her kan du arbejde i kreative omgivelser, og med et udvalg af alt fra hverdagsmorgenmad til Nachos og kolde øl. Til gengæld er stedet ikke det største i verden, og det er ikke altid let at få et bord. Caféen er også et værtshus, så hvis øl-lugten generer din koncentration, bør du nok springe videre til næste nummer på listen. Omvendt kan du snildt glide over i kolde øl og livemusik, når du skal fejre, at din deadline er overstået.
Rantzausgade 28, 2200 København N. Læs mere her.

Paludan

Paludan bogcafé ligner lidt et gammelt bibliotek og er fyldt med bøger, du kan bladre i, og borde du kan sidde og arbejde ved. Klientellet er overvejende studerende, og priserne er også studievenlige. Der er masser af fristelser i form af kaffe, økologisk saft og most, kaffe, varm kakao, chili con carne, nachos og andet klassisk comfort food cafémad.
Fiolstræde 10, 1171 København. Læs mere her.

NoHo

I hippe Kødbyen ligger baren NoHo, der er en del af SoHo’s kontorhotel. Her er der høj musik og godt fyldt op af folk, som holder frokostmøder. Stedet er en bar i aftentimerne, og skal du virkelig fordybe dig i studierne eller arbejdet, er der måske lidt for mange fristelser og distraktioner. Er arbejdet af den lettere genre, er NoHo imidlertid god for stemningsfyldte omgivelser. 
Flæsketorvet 28, 1711 København V. Læs mere her.

Mokkariet

På Mokkariet er der god plads til at hive bærbaren frem fra tasken i hyggelige omgivelser. Saver du forelæsnings-stemningen, kan du sætte dig på det store stadium-lignende møbel for enden, hvor du har en fremragende udsigt udover cafeen. Der er både morgenmad, frokost og lidt til den søde tand, hvis arbejdet får maven til at rumle. Og i højtalerne kan du høre alt fra hyggelig loungemusik til Michael Jackson og Johnny Cash.
Jagtvej 72, 2200 København N. 

[superkaffeforsyningen]

Superkaffeforsygningen er et godt sted at starte dagen. Der er både morgenmadstallerken, som kan nydes udenfor, og lækker kaffe, god musik i højtalerne og wi-fi.
Møllegade 3 · 2200 København N. Læs mere her.

Democratic Coffee/Københavns hovedbibliotek

Et mere klassisk og populært bud på en arbejdsvenlig café er Democratic Coffee. Cafeen ligger som en lille forlængelse af Københavns hovedbibliotek. Deres kaffe er udsøgt, deres sandwich, croissanter og boller sidder lige i skabet, og der er masser af steder at sidde. Du kan eksempelvis sidde i deres egen hyggelige café, hvor de ikke er blege for at sætte en god plade på, eller i biblioteket, hvor der er masser arbejdskroge, hvor du er velkommen til at tage en to-go kaffe med fra caféen og nyde den, mens du arbejder.
Democratic Coffee Krystalgade 15 1172 København K. 

Bevar's

Bevar's er en hyggelig café, der har alle fornødenheder, du har brug for som brændstof til en arbejdsdag. Der er både te, kaffe, morgenmad, frokost og aftensmad, og der er gode rammer for at sidde og arbejde. Du kan ovenikøbet reservere en krog af cafeen med stort bord til et møde, en middag eller gruppearbejde.
Bevar's. Ravnsborggade 10 B. 2200 København N. Læs mere her

Mirabelle

Nørrebro-bageriet, Mirabelle, byder på noget af byens bedste bagværk samt hjemmelavet pizza, surdejsbrød og andre snacks. Det er en køn lille café, der egner sig godt til møder og til at sidde og læse lidt eller arbejde uden computer. Bageriet hører sammen med restauranten Bæst, men deres lokaler er adskilte.
Gulbergsgade 29 2200 København N. Læs mere her.

Café Dyrehaven

Udover at være indehaver af byens bedste hjemmelavede hønsesalat er Café Dyrehaven et rart sted at sidde og arbejde hele dagen og glo på mennesker imens. Du kan få alle de måltider, du har brug for i løbet af dagen, der er wifi, kaffe og hyggelige uhøjtidelige omgivelser.
Sønder Boulevard 72 · 1720 København. Åbent fra 09:00 - 00:00. Læs mere her.

Din nye ven

Din nye ven har længe været byens tilrøgede indiebar, men nu er den blevet renoveret og fungerer som café, spisested og røgfri bar. Stedet lever godt op til sit navn, der er en venlig atmosfære, og baren har som nævnt udviklet sig til at være et rigtigt godt sted at opholde sig på alle tidspunkter af dagen.
Sankt Peders Stræde 34, 1453 København. Læs mere her.

Café Tænk

På Café Tænk kan du slå dig ned med en god kop latte i Instagram-venlig stil og arbejde i skæret af glødepærer og stearinlys. Vælger du at arbejde her, skal du dog være klar på, at caféen også er et populært morgenmadssted med den hippe saml-din-egen-brunch-tendens.
Rantzausgade 58B, 2200 København N. 

Republikken

Republikken er ikke som sådan en café, men et kontorfællesskab hvor du kan leje dig ind på time-basis eller i mere fast form. Med i prisen er god café-kaffe (som du selv skal brygge), og så kan du købe billige snacks i alle afskygninger. Bliver du let distraheret? Så kan du med fordel sætte dig i et af de mindre rum, ligesom du kan leje møderum til større forsamlinger.
Vesterbrogade 26, 1620 København V. Læs mere her

Café Nutid

Folkekirkens Nødhjælp og Nødhjælpens Ungdoms har samarbejdet om caféen Nutid, hvor al overskud går til verdens fattigste. Her kan du sidde og arbejde i rolige omgivelser og med SU-venlige priser i baren. Derudover afholdes der en masse events, hvis du mangler inspiration til skriverierne.  
Sankt Peders Stræde 1, 1453 København. Læs mere her

Se, hvad vi ellers skriver om: København, Lister, Café og Guide