brylluprejser

brylluprejser

Bryllupsrejsen: 4 alternative bryllupsrejser

Bryllupsrejsen skal passe til lige netop jer, og der er nok at vælge imellem for både afslappede livsnydere og de mere eventyrlystne.

COTSWOLDS - FLORA OG LANDIDYL

En times kørsel fra London – når man drejer væk fra de store motorveje og kører ind i et blødt, bakket landskab med gamle huse og luksuriøse herregårde – ligger idylliske Cotswolds. Bo på Barnsley House, der er berømt for sin frodige have med lavendelstier, lammende rosenbede og kringlede kroge. Nyd deres udendørs spa, pool og lækre menukort. Drik en eftermiddagste med scones på en terasse med udsigt til kroketspil på plænerne, inden I går i spabad, og snup en drink foran en af kaminerne inden aftensmaden. En tur til Cotswolds handler mest om inde et godt sted at bo, og herfra kan man nyde landidyllen fra en gåtur over markerne eller på en lavloftet landsbypub.

TIP: Kombiner turen med en storbyferie til London. Herfra er det nemmest at leje en bil til Cotswolds, men der er også gode tog forbindelser.

STED: Cotswolds
HOTEL: Barnsley House
PRIS: Fra 1.880 kr. per nat
WEB: Barnsleyhouse.com


NEPAL - TREK I HIMALAYA

Oplev Nepals bjerglandskab på en trekkingtur, hvor I virkelig får udfordret jer selv. Rejs med det danske rejsebureau Mountain Adventures, som arrangerer et 16-dages Everest Komfort Trek, hvor der både er sørget for ly, hotel, guide og transport af bagage. Få brugt kroppen, mens I oplever hængebroer, buddhistiske klostre, rå natur og frem for alt: fred. Slut en hård dag af med en Ayurveda-behandling. Hovedstaden Katmandu har lere templer end nogen anden by, og de små bjerglandsbyer byder på tehuse, caféer og små, hyggelige boder.

TIP: I behøver ikke være i topform for at trekke, men I skal ikke veje ret mange kilo for meget eller have problemer med knæ og ankler.

STED: Nepal
HOTEL: Everest Summit Lodges
PRIS: Fra 500 kr. per nat
WEB: Nepalluxurytreks.com


KROATIEN - ROMANTIK PÅ HAVET

Nyd en ferie i den kroatiske skærgård med 360 graders havudsigt på en luksusbåd, og planlæg rejsen, lige som I vil. I kan sejle selv eller leje privat skipper, I kan vælge at blive vartet op af en hostess, og I bestemmer helt selv, hvor I vil lægge til og hvor længe. Slip tankerne, mens I sejler gennem det rolige, glasklare hav, og fornem kroatisk kultur, når I lægger til kaj. Oplev et stykke af paradis ved Mlini Beach ved øen Pakleni, cool restauranter og historiske bygninger på Jetset-øen Hvar og autentisk, lokal stemning i Komiza på øen Vis. På vejen kan I nyde den rolige tilværelse på havet, og hvis I er heldige, har I udsigt til deliner, der springer om kap med båden.

TIP: Køb kroatiske specialiteter som olivenolie, lavendelprodukter, tørrede krydderurter og kroatisk unikasmykkedesign med, når I går i land.

STED: Kroatien
HOTEL: Sunway Seatravel
PRIS: En uge med 48 gæster ombord mellem 2.9008.800 kr. per person
WEB: Seatravel.dk/sejlerferie


SYDAFRIKA - EKSOTISK SAFARI

Mød elefanter, leoparder, næsehorn, bøler og løver helt tæt på i Sydafrikas tredjestørste nationalpark, Pilanesberg Reservat. Der er masser af muligheder for at opleve de vilde dyr i deres naturlige omgivelser, og parken er omkranset af smukke bjerge. Hvis I ønsker en aktiv ferie, kan I se dyrelivet oven fra i en luftballon over parken, opleve safari fra ryggen af en elefant eller selv køre en ATV’er. Kombiner en oplevelsesrig safari med afslapning og spa på Sun City Resort, hvor der er formidabel mad, skønne vine og smuk natur.

TIP: Tag på safari med guide, eller kør selv rundt på afmærkede stier. Guiderne kender områderne og ved, hvor dyrene er.

STED: Sydafrika
HOTEL: The Palace
PRIS: Fra 1.080 kr. per nat
WEB: Sun-city-south-africa.com/ palace-of-the-lost-city


LÆS OGSÅ: Romantiske bryllupsrejser 
LÆS OGSÅ: Bryllupsrejser i storbyer 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup

610x200_woordy_knap2.jpeg