romantiske bryllupsrejser
SPONSORERET indhold

Bryllupsrejsen: 4 romantiske rejser

Bryllupsrejsen skal passe til lige netop jer, og der er nok at vælge imellem for både afslappede livsnydere og de mere eventyrlystne.

Af: Louise Wethke Buch
16. jul. 2015 | Livsstil | ALT for damerne

Zanzibar - Eventyrligt øliv
På Zanzibar er dykning og vandsport et must, og bagefter kan I slænge jer på de dejlige sandstrande.

Nær Afrikas østkyst ligger øen Zanzibar. Allerede ved indlyvning bliver det klart, at øen er tæt på forestillingen om paradis: Hvide sandstrande og turkisblåt hav så langt øjet kan se. Her kan I vælge mellem luksusresorts og primitive hytter i vandkanten, dykke ned blandt tropiske isk i koralrevene omkring øen eller snorkle i vandoverladen. Kombinér en badeferie med et par overnatninger i Stone Town, hvor øens historie som handelscentral mellem Afrika og Asien er tydelig, og det har også sat sit præg på øens køkken, der er en multikulturel smeltedigel. Brug en dag på krydderisafari og udforsk øens mange smage – der er en grund til, at Zanzibar også bliver kaldt Spice Island.

TIP: Der er regntid mellem marts og juni og i november, men derfor kan I stadig få en solrig ferie. Rejs til landsbyen Pleje, hvor det regner mindst.

STED: Zanzibar
HOTEL: Spice Island Hotel
PRIS: Fra 660 kr. per nat
WEB: Spice-island-hotel-resort.com


Kreta - Ren forkælelse

Grækenlands største ø byder på forkælelse og afslapning på resortet Elounda Beach. Nyd den formidable udsigt over det græske øhav i rolige og meditative omgivelser. Resortet tilbyder den såkaldte Thalasso-terapi, der betyder ”helbredende pleje ved havets kraft”. Besøget på det græske resort begynder med en lægelig konsultation, og et behandlingsforløb bliver skræddersyet til hver enkelt. Nyd afspændende massager, afgiftende kropsmasker af blandt andet havbundsmudder og tilrettelæg en individuel kostplan. I kan også kaste jer ud i yoga, pilates, itness og vandgymnastik, før I spiser morgenmad på en af de syv forskellige restauranter.

TIP: Skræddersy opholdet til jeres behov. Tag en hel spadag fra 2.175 kr., eller køb behandlinger enkeltvis fra omkring 500 kr. stykket.

STED: Kreta
HOTEL: Elounda Beach Hotel & Villas
PRIS: Ca. 3000 kr. per nat med halvpension.
WEB: Eloundabeach.gr


Abudhabi - Oase i ørkenen
Abu Dhabi er et miks af den primitive ørken og prægtige hoteller og bygninger.

Et Guggenheimmuseum, en udgave af Louvre, en koncerthal og et maritimt museum. Ørkenstaten Abu Dhabi vil være Mellemøstens New York og tiltrække de kulturelt interesserede, der ikke orker Dubai. Abu Dhabi, der er hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater, tilbyder ud over kulturliv også luksushoteller, shopping, ekstreme forlystelser og kamelridning i ørkenen. De sidste 30 år har Abu Dhabi udviklet sig fra at være en beduinby til en af de mest fremgangsrige byer i verden. Indloger jer på Al Raha Beach Resort, som den tidligere præsident oprindeligt byggede som gæstebolig til sit palads.

TIP: Planlæg dine udflugter fredag og lørdag, hvis du søger en rolig ferie. Det er hotellets travleste dage, og der er nærmest kø til poolen.

STED: Abu Dhabi
HOTEL: Al Raha Beach Resort
PRIS: Fra ca. 1.000 kr. per nat
WEB: Alrahabeachhotel-abudhabi.com


Marrakech - Marokansk luksus

Tag på den ultimative luksusrejse til Marrokkos magiske by Marrakech. Bo på det femstjernede hotel Jnane Tamsna, og kombiner luksustilværelsen med stemningen af 1001 nats eventyr i souken. Besøg Royal Mansour Marrakech, det ultimative luksushotel, som de leste kun har råd til at opleve fra gårdhaven, med en kold drink i hånden. Fuldend luksusopholdet med et besøg i spa på Mozaic Palais Aziza & Spa, hvor man kan besøge en hammam kombineret med antistress massage. Spis aftensmaden på den italiensk-marrokanske restaurant Pepe Nero eller i Dar Zellij, som er en yndig restaurant med rosenblade strøet ud på alle borde.

TIP: Marrakech er en labyrint af små, snørklede gader. Når I skal ud og spise, kan I blive hentet af en ansat på restauranten Dar Zellij iført fez og hvid kjortel.

STED: Marrakech
HOTEL: Jnane Tamsna
PRIS: Fra ca. 1.000 kr. per nat
WEB: Jnane.com


LÆS OGSÅ: Bryllupsrejser i storbyer
LÆS OGSÅ: Alternative bryllupsrejser