4 lydbøger til cykelturen

Når du er på farten eller bare ikke orker at bladre, er lydbøger sagen. Det giver også mulighed for at få 'læst' engelske titler, du måske ellers ikke ville kaste dig over. Her er fire, du ikke glemmer lige foreløbig. Find dem på Audible, som du kan downloade som app i fx iTunes.

A.J. Jacobs: Drop Dead Healthy
En fuldstændig fænomenal tour de force i sundhedsverdenens modstridende og paradoksale sundhedsforskrifter forfattet og finurligt oplæst af Esquires journalist og skribent A.J. Jacobs. Hvis du er træt af chiafrø, matcha og rawbarer, vil denne no-nonsense bog blive din nye livsstilsbibel.

Amy Poehler: Yes Please
Feminisme er mange ting. Bl.a. at huske at sige: "Yes please," når jobtilbuddets svar på en appelsin lander i din turban, eller sige: "Who (fucking) cares what you think?", når en kollega 'velmenende' kommenterer på din post-barselsvægt eller størrelsen på din frokost. Komikeren Amy Poehler er ikke en stor forfatter, men hun er en gudbenådet formidler af sandheder, som vi burde lytte til, og vittige indsigter, vi kan grine af.

Kate Mulgrew: Born with Teeth
Skuespilleren Kate Mulgrew har gennemlevet alle kattens ni liv, og hun står stadig. Den følelse får du, når du lytter til hendes hudløst ærlige erindringer om livet som kvinde i et samfund og en branche, der med den ene hånd tilbyder kvinder frie valg og med den anden giver os en lussing, når vi favner dem. Kate Mulgrew, der i Danmark mest er kendt for så forskellige serier som Star Trek og Orange Is the New Black, skriver lige så nærværende, som hun oplæser.

Amanda Palmer: The Art of Asking
Hvis du ikke kender Amanda Palmer, vil dit auditive møde med hende være den kreative mavepuster, du ikke vidste, du havde brug for. Aktivist, performancekunstner, sangerinde, ukulele-entusiast, forfatter, blog-virtuos og dronningen af crowdfunding. Amanda Palmer er et oprivende og øjenåbnende bekendtskab.Tip:
Gå efter lydbøger, som er oplæst af forfatterne selv. Det giver ekstra nærvær i oplæsningen.

LÆS OGSÅ: 25 bøger, du skal læse lige nu

LÆS OGSÅ: Velvet Volume: "Det er kraftedeme ikke for sjov!"

LÆS OGSÅ: Mine 20'ere var de værste år af mit liv

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur