sponsoreret indhold
SPONSORERET indhold

8 sjove idéer til den perfekte polterabend i København

Hyggeligt, sjovt eller grænsesøgende? Vi har samlet otte vidt forskellige aktiviteter i København, som du kan lave til din venindes polterabend.

Foto: Zoriana Stakhniv. Denne artikel er sponsoreret af: Adventure Games, Boulebar, Fun CPH, Lunas Køkken, Oppor2nity, Pole Republic, Smagning.com & Wallmans i Cirkusbygningen.
15. apr. 2019 | Livsstil

Der er intet så smukt som et bryllup, og hvis din veninde skal giftes og har inviteret til fest, kan du se frem til en vaskeægte kærlighedsdag.

Men inden selve bryllupsdagen er der også en anden dag, som du kan se frem til; polterabend.

Er du en af dem, der skal stå for at arrangere dagen, så frygt ej.

Der er masser af muligheder for at planlægge en uforglemmelig dag for din veninde – uanset om hun er til rolig hygge eller vilde oplevelser, og der findes aktiviteter i alle prisklasser.

Hvis du mangler den perfekte idé til, hvad I kan lave på dagen, kan du finde inspiration lige her.

Vi har nemlig samlet otte sjove bud på polterabend-aktiviteter i København.

Adventure Games - ’Fangerne på Fortet’adventuregames.gifAdventure Games tilbyder en dag fuld af spænding og udfordringer.

Prøv for eksempel ’Fangerne på Fortet’ på et af de flotte forter i København eller i Aarhus.

Vælg selv de baner, I har lyst til at komme igennem. Her er baner for enhver smag og plads til alle.
Sværhedsgraden kan varieres og kan fint tilpasses til både den gravide og elitehåndboldspilleren, ung som ældre.

Her er både klassiske baner fra tv, tænke- og teambuilding-baner samt baner med ’levende indhold’.

Baner og tilbud tilsendes pr. mail. Vil man få en fornemmelse af konceptet, er der også en præsentationsvideo på Youtube

Boulebar - spil i stiletter
boulebar_bil.gifEr det dig eller den kommende brud, der er mest overlegen med petanquekuglerne i hånden?

Petanque på Boulebar er mad, drikke og spil i smagfulde omgivelser. Stilen er upoleret og rå á la Marseille, og i alt er der 16 indendørs petanquebaner plus restaurant på Boulebar.

Det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller erfaren – alle kan spille sammen. Boulebars guider gør fællesskabet endnu stærkere og hjælper med tips og tricks undervejs.

Ingen forkundskaber behøves, og man kan spille i præcis det outfit, man vil. Du skal ikke engang skifte sko. Det fungerer helt perfekt at spille i stiletter.

Fun CPH – Amager Strandpark
funcph.gifFun CPH tilbyder anderledes og sjove aktiviteter til jeres polterabend i naturskønne omgivelser i Amager Strandpark.

Om I ønsker at få et sug i maven og vind i håret ved at køre Blokart, at “bumpe” ind i veninderne på en 100 procent sikker måde ved Bumper Balls eller at dyste mod veninderne i Fodboldgolf, mens I nyder et glas rosé i sol og lækker natur, så kan Fun CPH garantere masser af grin og hygge.

Imellem eller efter aktiviteterne kan I nyde jeres medbragte picnic og eventuelt slutte af med en badetur i Øresund, som alle Fun CPH’s aktiviteter grænser op til.

Københavns Metro stopper et stenkast fra Fun CPH's aktiviteter.

Se videoer af aktiviteterne her.

Lunas Køkken – kokkeskole, hygge og lækker mad
lunaskoekken.gifSnakken går altid let, når mad tilberedes. En kokkeskole er en hyggelig og uformel måde at være sammen om noget, som ender ud i en overdådig, lækker frokost eller middag.

Herlighederne nydes enten i Lunas Køkkens fine lokale eller i deres skønne have, hvor der også hentes krydderurter og salat. 

Med kyndig vejledning, godt humør og en god velkomstdrink bliver der introduceret til retterne. Lunas Køkken har specialiseret sig i tapas, italiensk, street food, ny nordisk og grilleri.

Alle arrangementer skræddersyes, og lokalet er eksklusivt jeres, så I blot skal hygge jer, lave mad og drikke god vin.

Opskriften på en uforglemmelig polterabend. 

Dans er et sikkert hit til jeres polterabend
oppor2nity_bil.gifGør denne dag uforglemmelig for jer alle sammen. Det er skønt at komme ned i kroppen og smide hæmningerne over bord og få et godt grin undervejs. Med underholdende danseundervisning får I ’feel good’-hormoner til at flyde igennem kroppen, og stemningen piftes op. 

Polterarbenddans.dk tilbyder mange forskellige stilarter såsom Sensuel Dans for kvinder og Magic Mike for mænd, Touch of Twerk, Chair dance, Can Can, Club dance, High Heels, Lady Style (salsa, bachata, kizomba, tango og zouk) mm. Spørg gerne for andre ønsker.

Polterarbenddans.dk er på forskellige lokationer i København eller kommer hjem til jer. 

Poledance, performance og pagne
polerepublic.gifCamilla klemmer sig til polestangen. Hun er klatret op og slipper forsigtigt hænderne, mens hendes 10 veninder griner og klapper. De fejrer Camillas polterabend i Pole Fitness & Aerial Studiet Pole Republic, Frederiksberg.

Pigerne valgte at prøve Pole, men kunne også have valgt cirkusredskaberne; Aerial Silk eller Hoop. 

Efter at de har danset og hængt på hovedet, venter der velfortjente bobler og snacks, som de nyder, mens instruktøren laver et imponerende show for dem. 

Pigerne griner på vej ud ad døren, og der er ingen tvivl om, at det var sjovt, anderledes og udfordrende for alle.

Book jeres polterabend hos Pole Republic nu.

En sjov og velsmagende polterabend
smagning.gifEn trend i forbindelse med polterabend er, at der skal smages på noget lækkert og spændende. Udnyt de mange års erfaring, som Smagning.com har med smagning på stort set alt, hvad der indeholder alkohol: Champagne, portvin, gin, rom, whisky og meget andet godt.

Smagninger holdes overalt i landet – enten på et sted, du har valgt, eller hos en af deres samarbejdspartnere.

Smagning.com sørger for alle de flydende varer, smageglas, glasunderlag og alle de gode historier, der hører til en smagning – du skal bare sørge for glade og forventningsfulde gæster. Så er Smagning.com klar til en sjov og velsmagende polterabend.

Få en fest i Wallmans
wallmans.gifTopunderholdning, fremragende mad og festlig natklub.

Hold polterabend hos Wallmans i Cirkusbygningen og få en sjov og uforglemmelig aften.

Du og dit selskab bliver forkælet med en lækker 4-retters menu, mens I oplever en række fantastiske shownumre med fortolkninger af bl.a. Adele og AC/DC og ikke mindst akrobatik i verdensklasse.

Kom helt tæt på artisterne, når de med glæde og blink i øjet serverer ved bordene og underholder fra scenen og fra alle hjørner af Cirkussalen.

I årets fejringsnummer er tre mandlige sangere på charmeoffensiv i ægte ’Rat Pack’-stil, og de sørger for, at jeres særlige gæst bliver fejret efter alle kunstens regler.