9 skønne pakkekalendere – til ham, hende og børn

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Mariakaisa, pakkekalenderen, BOBO, Danish Coffe & Tea, Delikatessehuset, kalendergaver.dk, Hos Gaardejerinden, Sinful & Yves Rocher.

9 skønne pakkekalendere – til ham, hende og børn

Hvad enten man er mest til lækker chokolade, fine skønhedsprodukter, spændende oplevelser eller noget helt fjerde, er der noget helt særligt over at vågne til en lille overraskelse hver dag i december – og heldigvis er det ikke længere kun familiens mindste, der kan få fornøjelsen.

De seneste år er markedet boomet med et stort udvalg forskellige pakkekalendere til både ham, hende og familiens mindste, der alle tager forkælelsen til nye højder i den søde juletid. Vi har samlet 9 skønne varianter til inspiration.

Årets frækkeste julekalender fra Sinful
sinful_julekalender_classic_dk_q100_02.jpgForkæl din partner med årets frækkeste pakkekalender til voksne. Sinfuls julekalendere indeholder sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage-produkter, som I kan nyde sammen frem til juleaften. Sinful har sammensat to julekalendere, der med sine 24 erotiske overraskelser forvandler december til en fræk og forførende måned.

Sinful Classic indeholder populære bestsellere til nysgerrige par, der endnu ikke har eksperimenteret med sexlegetøj. Har I lidt eller nogen erfaring og ønsker produkter, der kan udfordre jeres erotiske leg endnu mere, anbefaler vi Sinful Deluxe. Begge pakkekalendere indeholder et inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Pris for kalenderen: 795,00 kr.

Luksus pakkekalendere fra Delikatessehuset
delikatessehuset_billede_til_alt.jpgEr du på udkig efter en lækker julekalender, bør du helt sikkert slå vejen forbi Delikatessehusets webshop. Her finder du julekalendere fra nogle af de bedste danske delikatessebrands - bl.a. den anmelderroste vin-julekalender med 24 mini-flasker i flot design til kun 849 kr.

Den ultimative pakkekalender finder du i form af Delikatessehusets egen pakkekalender, der består af lækkerier fra hele sortimentet til en kun 999 kr. Gå ombord i et univers af dejlige overraskelser, der er perfekte at dele som par eller med hele familien. Delikatessehusets pakkekalender er ren luksus og bugner med kvalitetsvarer, der forsøder julemåneden. Alle gaver er pakket ind i flotte gaveposer og leveres i en stor gavekurv. Særligt de spændende gavekurve har på rekordtid gjort Delikatessehuset til en meget populær webshop. De kan leveres til både private og virksomheder i hele landet, og som noget ganske særligt har kunderne mulighed for selv at sammensætte gavekurve og firmagaver online med præcis det indhold, der ønskes.

En december fyldt med krystalenergi og magi
Mariakaisa_julekalender_lille_alt.jpgI år kan du få en pakkekalender der støtter, nærer og hæver din energi. Kalenderen fra Mariakaisa.dk er fuldstændig fantastisk og fyldt med de smukkeste og skønneste krystaller. Alle krystallerne i kalenderen har en særlig egenskab og vibration, der kan styrke, rense eller hjælpe dig i arbejdet med din personlige udvikling og energi.

I pakkekalenderen fra Mariakaisa.dk får du hver dag en ny krystal samt en forklaring på, hvad den kan hjælpe dig med. Forkæl dig selv eller din veninde med en anderledes pakkekalender, der varer ved langt længere end blot december.

Prisen er: 850 kr.

Pakkekalender til børn med 24 spændende gaver
avalance_altfordamerne.jpgKalendergaver.dk tilbyder et spændende udvalg af færdige pakkekalendere med 24 sjove og lærerige gaver til piger og drenge i alderen 3-12 år. Du får en færdig pakkekalender fra kun 379 kr.

Har du god tid, kan du i ro og mag shoppe på Kalendergaver.dk, og skræddersy din helt egen kalender til dit barn. Du vælger i blandt 1000 produkter til gode priser, som passer til ethvert budget. Vil du gøre det endnu lettere for dig selv, tilbyder kalendergaver.dk også indpakning af alle 24 gaver i flot gavepapir.

Undgå julestress, og lad os klare arbejdet for dig! Vi ses på Kalendergaver.dk.

Prisen er fra 379 kr.

Julekalenderen til hende som har alt
bobo_design_uden_navn.jpgForkæl din mor, søster, kæreste eller veninde med årets * LIMITED EDITION * kalender fra BOBO – din online møbelbutik.

Adventskalenderen indeholder 4 skønne gaver specielt udvalgt til hende, som har alt, og som sætter pris på kvalitetsprodukter til hjemmet. Alle pakkerne bliver pakket flot ind inden afsendelse. Udover de 4 adventsgaver er der også et par overraskelser med for at give ekstra glæde i juletiden. Adventskalenderens gaver kommer fra følgende top-brands: Trademark Living, Bloomingville, House Doctor og Nicholas Vahé.

Husk, adventskalenderen findes kun i begrænset antal. Køb den her.

Prisen er: 599 kr.

Den perfekte julekalender til kaffeelskeren
danishcoffee_design_uden_navn_1.jpgEr du vild med kaffe, vil du elske denne kaffe-julekalender! Kalenderen består af 24 forskellige poser med kvalitetskaffe fra 17 forskellige lande verden over.

Du får derfor en usædvanlig mulighed for at prøve kaffe, du aldrig har smagt før. Kalenderen indeholder blandt andet otte poser kaffe fra vores eget bæredygtige kaffebrand, Farm Mountain. Gennem Farm Mountain har vi et tæt samarbejde med 932 farmerfamilier i Uganda, hvor vores vision er at hjælpe kaffefarmerne med at blive endnu bedre til at dyrke og sælge deres kaffe.

Prisen er: 499 kr.

Nem pakkekalender til børn og voksne
gowesth_alt1.jpgDen bedste nedtælling til julen er at vågne hver morgen i december til en lille kalendergave. Men hvad skal man finde på i 24 dage? Pakkekalender.dk har løsningen! Shoppen sælger færdige pakkekalendere til både børn og voksne i forskellige alders- og temakategorier.

Til børn er der pakkekalendere for både drenge og piger i alderskategorierne 2-14 år. De indeholder hver 24 flotte kalendergaver, og du kan bestille indpakning af det hele som en ekstra service.

Til de voksne er alle pakkekalendere altid indpakket, og her kan du vælge mellem 10 forskellige temaer.

Se alle pakkekalender-løsninger hos Pakkekalender.dk

Priser fra 449,-

24 dage med forkælelse
hosgaardejerinden_pakkekalender.jpgHvem husker ikke følelsen af de hyggelige morgener i december, hvor man stod op med sommerfugle i maven over, hvad nissen mon havde haft med i dag? Pakkekalenderen er ikke længere "kun" forbeholdt børnene - nu kan DU også bliver forkælet hele december måned.

Hosgaardejerinden.dk kan du bestille 24 skønne gaver - smukt pakket ind i FSC-mærket julepapir og håndtrykte gavemærker og klar til sprede juleglæde og give dig lidt af barndommens magi tilbage igen. Alle pakker er udvalgt med omhu, og her er både noget til boligen, til personlig forkælelse og lidt til den søde tand. Akkurat ligesom det hører sig til i julemåneden.

Prisen er: 799 kr.

Skøn julekalender fra Yves Rocher
yvesRocher_adventkalender_614x800px.jpgGå ikke glip af årets skønneste julekalender – 24 luksuriøse full size-produkter med ingredienser af botanisk oprindelse! Kalenderen er fyldt med bedst sælgende skønhedsprodukter, som booster dig og din skønhed.

Yves Rochers pakkekalender leveres i form af 24 små stofposer med produkter i, én til hver dag, pakket i en stor pose med en julehilsen på. Der medfølger tøjklemmer og snor, så du kan hænge din kalender lige præcis hvor og hvordan, du vil.

Obs: Begrænset antal julekalendere.

Prisen er: 699 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til ham, Gaver til hende og Advent