backward
play
forward
0.00 / 0.00
Anders Lund Madsen
Foto: Martin Bubandt
podcast

Anders Lund Madsen jagter spøgelser i ny podcast

Anders Lund Madsen

Det spøger på de skrå brædder

Det spøger på Aarhus Teater, det er sikkert og vist...

arrow-down

Anders Lund Madsen kan ikke blive bange. Men det skal der laves om på nu. For Anders er nået frem til, at det farligste i verden er IKKE at være bange for noget som helst. I Talk Town podcasten ”Manden, der drog ud i verden for at blive bange” besøger han hjemsøgte bygninger i håb om at møde et vaskeægte spøgelse og blive skræmt fra vid og sans.

Anders Lund Madsen kan ikke blive bange, men sådan har det ikke altid været. Som barn og ung var han faktisk ”super talentfuld” til at være bange, som han selv formulerer det. Men det ændrede sig undervejs i hans elevtid på Ekstrabladet.

– På Ekstrabladet blev jeg sat til så mange ting, ja, man kan ikke sige farlige ting, men ting, jeg troede var farlige, selvom de ikke var det, at jeg til sidst mistede evnen til at blive bange, fortæller han til Talk Town, Egmont Publishings nye podcastunivers.

Sådan har det været i nu mange år. Men Anders vil faktisk gerne genvinde evnen til at blive bange, så i den nye Talk Town podcast ”Manden, der drog ud i verden for at blive bange” sætter Anders jagten ind på noget, som han ved skræmmer rigtig mange: Spøgelser og genfærd.

Anders Lund Madsen

– Først syntes jeg, det var rart ikke at være bange for noget, men med tiden kom jeg også til at savne det lidt, for det er rart at være bange for noget. Især hvis man er bange sammen med andre, for så har man det at være fælles om. Når ikke man er bange for noget, så er alting ufarligt, og det er måske i virkeligheden det allermest farlige. Så jeg vil gerne være bange… bare for et eller andet! Og det allermest trygge, jeg kan forestille mig at være bange for, er spøgelser, siger Anders Lund Madsen.

På sin færd rundt i landet møder han både mennesker, der har oplevet uforklarlige ting, såsom spøgelser i spejle, og vandhaner, der tænder ud af det blå. Og Anders Lund Madsen selv får også færten af et spøgelse med hjælp fra det clairvoyante medium Lene Vanting.

Lyt til første episode af Talk Town podcasten ”Manden, der drog ud i verden for at blive bange”, hvor Anders Lund Madsen besøger et hjemsøgt jysk teater, lige her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Podcast