Bitte Kai Rand: Min ferie går til Grenadinerne

Foto: Private Bitte Kai Rand

Bitte Kai Rands drømmeferie

Bitte Kai Rand: Her er min drømmeferie

Tøjdesigner, Bitte Kai Rand, er forelsket i Caribiens farvede huse, hvide sandstrande og venlige befolkning. Her får du hendes bedste tip til en sejlferie blandt Bounty-øerne.

"Grenadinerne er en lille beskyttet øgruppe i Caribien, hvor der max er en times sejlads mellem de fleste øer. Jeg elsker de kulørte huse, befolkningen og den ægte caribiske stemning. Vi flyver til Saint Vincent og lejer en båd derfra. Jeg er ikke den store sejler, men på sejlferier kommer man tæt på hinanden og kan opleve fantastisk natur."

SE
Tobago Cays er et meget stort hesteskos koralrev, hvor der er et kæmpe areal med to meter dybt turkisfarvet vand med sandbund. Det er meget fortryllende. Der er masser af fisk og skildpadder. Vi snorkler en masse og drengene tager tit en tur på kiteboards. Heaven!

Tobagocays.org


OPLEV
Når man sejler rundt, er det skønt at gå i land og se, hvor man egentlig er henne. En vandretur i bakkerne på Union Island er fantastisk smuk.

LÆS OGSÅ: Bitte Kai Rand - 15 efterårs- og vinterlooks

SLAP AF
Mustique er øen, hvor alle de kendte og kongelige bor. Men der hvor man lægger til, er der en skøn afslappet bar, som hedder Basil's Bar. Det er et super sted med steel bands hver onsdag, som man bare skal forbi. Vi stopper tit flere gange for at opleve den skønne stemning.

SOV
Vi lejer en katamaran, når vi er af sted. Vi kalder det et flydende sommerhus. Den er meget rummelig. Køkken-alrummet har en dejlig udsigt og man kan sole i nettene mellem skrogene.

Lej en båd hos Happycharter.com


NYD
Der er ingen luksus andet end de smukke hvide strande og det turkise vand, da det ikke er et meget turistet sted. Man køber ind i små boder og købmænd eller de lokale sejler ud til bådene og tilbyder fisk, hummer, brød, isterninger og hash. Og hummerne – dem smider man bare på grillen på agterdækket i solnedgangen – Voila!

Bitte Kai Rand

Chefdesigner for tøjmærket Bitte Kai Rand. Gift med Michael, 56 år og mor til to sønner
Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide