affære
SPONSORERET indhold

Bliver min gifte elsker nogensinde min?

Jeg har igennem de sidste to år haft en hed affære med en gift mand. Han vil ikke gå fra sin kone, men holder alligevel fast i mig. Jeg ved ikke om jeg skal holde fast i ham eller bare nyde vores intime stunder, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Af:: Vibeke Dorph Foto: Getty Images
27. jun. 2019 | Livsstil | Hjemmet

Spørgsmål om at have en gift elsker

For lidt over to år siden mødte jeg den skønneste mand på en ferie med nogle veninder. Jeg var på det tidspunkt i færd med at forlade min daværende mand, som jeg havde taget tilløb til i årevis. Den skønne ferieflirt var gift og lever i en familie med sammenbragte børn. Vi genoptog kontakten, da vi kom hjem til Danmark igen og har nu gennem de seneste to år haft en hed affære med masser af sex, gaver, digte, saftige beskeder osv. Vi kan snakke om alt og har den vildeste tiltrækning og har tilbragt mange nætter sammen. Min elsker siger dog, at han ikke vil gå fra sin kone. Han har intet intimt med hende, men han vil ikke svigte hende og deres familie. Alligevel holder han fast i mig.

LÆS OGSÅ: Jeg er ikke længere tiltrukket af min kæreste

Jeg er nu single og bilder mig selv ind, at jeg i bund og grund ikke vil have ham med alle de løgne, der er i hans liv og over for hans kone, for jeg vil jo heller aldrig kunne stole på ham. Jeg får kun det gode og kan tilkalde ham, når jeg har lyst. Jeg slipper for sure underbukser og diskussioner og bruger ham, indtil jeg finder en mand, jeg mener, er rigtig for mig. Hvad tænker du? Bliver han nogensinde min, eller skal jeg kyle ham ad helvede til? Eller skal jeg bare nyde mit frirum og vores intime stunder sammen?

Vibeke Dorph om at holde sig fra gifte mænd

Jeg ville selv virkelig hade, hvis ham, jeg elskede, var intimt sammen og fortrolig med en anden kvinde. Og vil jeg ikke bydes den slags, så kan jeg heller ikke tillade mig at være medvirkende til, at en anden kvinde bliver det budt. Så gifte mænd har jeg altid holdt mig fra. Der er dog også noget andet på spil: For hvordan er en mand, der kan finde på at leve et dobbeltliv bag om ryggen på sin kone, egentlig skruet sammen oven i hovedet? Er det i orden at opføre sig sådan? Og hvis han kan finde på at opføre sig sådan over for sin kone, vil han så ikke også kunne finde på at opføre sig sådan over for dig, når der går hverdag og rugbrød i jeres forhold? Det tror jeg, for jeg er overbevist om, at det slet ikke handler om, at man lever i et dårligt ægteskab, når man kan finde på at leve et dobbeltliv på den måde. Det handler mere om, at man mangler empati og har et ego, der grænser til det sygelige. Man regner i bund og grund ikke sine omgivelser for ret meget, og er man utro én gang, ja, så er man det nok igen.

LÆS OGSÅ: Jeg bliver mobbet på mit job

Var jeg dig, så ville jeg derfor helt sikkert rydde bordet og afslutte forholdet. Det er et ulige forhold, når din elsker har en kone derhjemme, og du er alene. Selvom du nyder det nu, så er jeg ikke sikker på, at det fortsætter sådan. På et tidspunkt vil du af gode grunde ønske dig mere, og så er det måske, at han begynder at trække sig, fordi du kræver for meget. Derudover så forhindrer dit forhold til din gifte elsker dig også i at møde en mand, der følelsesmæssigt er dig mere ligestillet. Du får dækket dine basale behov lige nu, men dermed forhindrer du også dig selv i at møde en mand, der er mere hel og følelsesmæssig i orden, end ham du her er havnet i favnen på nu.

Anbefalet til dig