Den store bagedyst
Foto: DR1 - Carsten Mol

Her er de to nye dommere i ”Den store bagedyst”

Vi har ventet spændt på endelig at få det afsløret.

Det var med dybe suk, at vi tidligere på året kunne læse, at Mette Blomsterberg ikke stiller op til næste sæson af "Den store bagedyst". Og bedst som vi troede, det ikke kunne blive værre, fortalte hendes meddommer, Jan Friis-Mikkelsen, forleden, at han heller ikke får fornyet sin kontrakt.

Derfor har vi ventet i spænding på at se, hvem den nye dommerduo skulle være, når optagelserne igen starter til det måske hyggeligste program på DR.

Og nu er det endelig blevet afsløret af DR.


Foto: DR. Bjarne Bergius Hermansen © Type 1

De ene af de to nye dommere er 47-årige Markus Grigo, som er uddannet bager og kok, og har arbejdet som dessertkok og konditor i mange år. Ligesom de tidligere dommere har Markus Grigo også udgivet bøger om både kager og desserter.

Den anden dommer er 39-årige Katrine Foged Thomsen, som er uddannet konditor og har arbejdet i faget i 15 år. Hun ejer fire konditorier/caféer i København med sin mand.

Synes du også, at Markus Grigo virker lidt bekendt, så er det måske fordi, han både har været med i Aftenshowet og Go' Morgen Danmark.

Passionen fik dem til at sige ja til "Den store bagedyst"

Begge dommere er meget passioneret omkring deres fag, og de udtaler til DR, at det er dét, som har fået dem til at sige ja til at deltage.

– Jeg kan godt lide håndværket i mit fag. Og det praktiske i at stå med mel og ende med en kage. Jeg elsker tanken om at give det håndværk videre. Det gør jeg i dag til de elever, jeg har i min forretning, og de input vil jeg også gerne give videre til Bagedyst-deltagerne, siger Katrine Foged Thomsen.

– Som dommer skal man vide, hvad man snakker om, og man skal have overskud til at give den viden videre. Og give et klap på skulderen og gode ord med på vejen. Men stadigvæk være professionel og bedømme de rette ting på det rette tidspunkt. Jeg kender følelsen af, hvordan man har det, når man skal have noget bedømt, siger Markus Grigo.

Du kan læse hele artiklen omkring den nye dommerduo på DRs hjemmeside her.

Timm Vladimir fortsætter uændret som vært i programmet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Den Store Bagedyst, Kendte og Serier