Chanel
Foto: Getty Images I 2018 slår Chanel endelig igen dørene op i København.

Det glæder vi os til i 2018

8 ting, vi glæder os til i 2018

2018 tegner allerede til at blive et godt år på mode-, musik-, kunst- og tv-fronten. Her er 8 grunde til, at vi glæder os til det nye år.

1. Northside Festival

Vi glæder os allerede til sol på næsen, græs under fødderne og hvidvin i blodet. Og til Björk, Aurora, Father John Misty og Cigarettes After Sex på Northside Festival den 7.-9. juni.
Northside.dk

2. The Book of Mormon på Det Ny Teater

En af Broadways sjoveste og mest populære musicals kommer til København, når The Book of Mormon opføres på Det Ny Teater 25. januar-6. maj under kyndig instruktion af Kasper Holten.

Detnyteater.dk

3. Chanel på Kongens Nytorv

Chanel slår dørene op til en ny butik på Kongens Nytorv, hvor du endelig kan få fingrene i deres eksklusive tøj-, taske- og accessory-kollektioner uden at købe en flybillet til Paris.

Chanel.com

4. Ny designer for Burberry

I 2018 skal Burberry have ny chefdesigner, når briten Christopher Bailey træder af efter 17 års tro tjeneste. Hvem mon det bliver? Vi venter i spænding.

5. Dansk egenproduceret serie på Netflix

Netflix har premiere på sin første egenproducerede danske serie. The Rain handler om to søskende, der begiver sig ud på farlig rejse, efter en brutal virus har dræbt det meste af Skandinaviens befolkning. Castet tæller bl.a. Mikkel Boe Følsgaard, Alba August og Iben Hjejle.

Netflix.com

6. Ursula Reuther Christensen på Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst udfolder fra den 8. februar til 10. juni universet omkring Ursula Reuter Christiansens filmværk Skarpretteren fra 1971, som gør op med sin tids kvinderoller. Udstillingen indeholder bl.a. materialer fra filmen, originale lydbånd og smukke silkestryk.


Smk.dk

7. Nomas genåbning

Stjernerestauranten Noma genåbner (endelig!) på Christianshavn, og vi glæder os til at se, hvad René Redzepi har fundet på efter langborde og deleretter på Noma Under Broen.


Noma.dk

8. Eurowoman fylder år

Hurra, Eurowoman fylder 20 år! Vi har rigtig mange gode ting i ærmet til fejringen af vores jubilæumsår, så I kan godt
glæde jer.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytår