3 ting vi ved om Meghan og Harrys bryllup

Foto: Getty Images Det forelskede par har nu detaljerne på plads til brylluppet d. 19. maj.

3 ting vi ved om Meghan og Harrys bryllup

Nye detaljer på plads: 3 ting vi ved om Meghan og Harrys bryllup

Vi er mange, der glæder os til at følge det royale bryllup den 19. maj. Hvis du har svært ved at holde spændingen så længe, er der her tre ting, som vi allerede nu ved om brylluppet.

Vi glæder os allerede til næste kapitel i det romantiske eventyr om Hollywood-skuespillerinden Meghan Markle, der snart får sin drømmeprins, Harry.

Den 19. maj skal de to giftes i London, og vi skal følge med fra sidelinjen. Mens vi venter på at se det smukke bryllup, kan vi glæde os over, at parret nu har afsløret detaljerne om, hvor og hvordan brylluppet kommer til at foregå.

1. Hvor skal de giftes?

Parret skal giftes i St George’s Chapel i Windsor Castle, skriver BBC News. Det er et klassisk kapel, der har en flere hundrede år lang historie for at danne rammen om royale bryllupper. Kapellet har en særlig betydning for prins Harry, da han selv blev døbt netop der, og så er det også stedet, hvor Harrys far, Prince Charles, ægtede Grevinde Camilla af Cornwall i 2005.

2. Hvem skal vie dem?

Det britiske kongehus har desuden løftet sløret for, hvem der kommer til at skulle vie de to. Det bliver ifølge BBC News Ærkebiskoppen af Canterbury, Justin Welby, der står for at gifte Prins Harry og Meghan Markle på deres specielle dag.

3. Hvor kan vi se dem?

Hvis du er ægte royalist og planlægger en tur til London for at snige dig til et glimt af de to turtelduer, kan vi fortælle, at parrets karret-rute også er blevet offentliggjort. Klokken 13 begiver parret sig ud på en karret-tur gennem Windsor og Berkshire, skriver BBC News. Efter brylluppet kører parret i karret gennem Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road og Long Walk før de vender tilbage til Windsor Castle og senere på aftenen bliver de festens midtpunkt til en privat reception for parrets tætte venner og familie.

Det bliver den royale familie, der betaler for hele brylluppet – herunder musik, blomster og middag.

Vi kan næsten ikke vente! 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup