emil landmand søger kærlighed tæt på at bakke ud
SPONSORERET indhold

‘Landmand søger kærlighed’-Emil: Jeg var tæt på at bakke ud

Emil vil gerne finde kærligheden, men det kom noget bag på ham at se sig selv i introen Landmand søger kærlighed. Endda så meget, at han var tæt på at melde sig fra programmet igen.

Af: Linnea Thorseth Foto: Niels Henrik Dam / HER&NU
14. sep. 2022 | Livsstil

25-årige Emil er klar til at finde kærligheden, eller det synes hans to søstre hvert fald, som var dem, der meldte deres bror til datingprogrammet ‘Landmand søger kærlighed – Den unge landmand’.

Betingelsen for at finde kærligheden i programmet er selvfølgelig, at jagten bliver vist på tv. Dét overraskede ikke Emil, men hvordan det var at se sig selv på skærmen, kom bag på den unge landmand.

Artiklen fortsætter under videoen...

”Dengang de viste min intro-video, syntes jeg godt nok ikke, at det var særlig sjovt. Det var mærkeligt at se sig selv inde i fjernsynet,” fortæller Emil, og fortsætter:

”Der var jeg klar på at bakke ud.”

Blev snakket til ro

Opmærksomheden kom pludseligt og uventet for Emil.

”Når jeg handlede i Brugsen, så hilste folk, jeg ikke anede, hvem var bare, på grund af introvideoen med mig. Så jeg tænkte, det her går helt galt, fordi det bliver kun værre,” fortæller den unge nordjyde.

Og det var galt nok til, at Emil hev fat i produktionen bag programmet.

”Jeg fik snakket med produktionen, og de fik snakket mig lidt til ro,” fortæller Emil, og det blev da også bedre.

”Efter selve programmerne er begyndt at blive vist, har det kun været positivt, så det har egentlig været fint,” afslutter landmanden, som til daglig handler med landsbrugsmaskiner.

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.