Emil Thorups daglige skønhedsrutine omhandler bl.a. vask og føn hver morgen.
SPONSORERET indhold

"Jeg ser ikke en dag ældre ud end for 5 år siden - men har tværtimod fået flottere hud"

Vi udsætter Emil Thorup for 19 typiske spørgsmål, som kvinder altid får.

Foto: Sara Toft Jessen / skovdal.dk
17. jun. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Tv-vært, radiovært og forfatter er et par af de ting, der står på Emil Thorups cv. Han er manden, der blandt andet har været Casper Christensens assistent - både på skærmen og udenfor, og han har samme satiriske tilgang til det meste af det, han kaster sig over. Derfor takkede han også straks "ja", da eurowoman.dk kontaktede ham for at få hans svar på 19 spørgsmål, der normalt er forbeholdt kvinder.

Ligesom vi fandt ud af, at tilfældet var med radiovært Nicholas Kawamura, har også Emil Thorup i høj grad en holdning til, hvornår han skal have børn, hvilken creme, der bare virker bedst, og hvordan han tæmmer manken på de dårlige hårdage. Og dem er der tilsyneladende mange af.

LÆS OGSÅ: Derfor betaler jeg 30.000 kr. for én taske

1: Hvad er din skønhedsrutine?
- Jeg renser hud hver morgen og aften, bruger en mild tonic og efterfølgende øjencreme og om dagen en dagcreme med solfaktor og om natten en natcreme eller maske. Hver dag. Altid. Også med en 500 hestes brandert.

2: Hvilke skønhedsprodukter er dine yndlings?
- Jeg bruger kun Mesoesthetic - som er et medicinsk mærke i sin helt egen liga. Jeg har deres komplette range af produkter og får også professionelle behandlinger ca. hver 14. dag. Skiftevis en kemisk peel og decideret meso-terapi, som er en perforering af huden med en lille nål, der opstrammer og tilfører vitaminer. Så kan man diskutere, om det er for vildt som mand - eller kvinde - og om den slags nu egentlig virker - men jeg ser ikke en dag ældre ud end for fem år siden, da jeg startede - men har tværtimod fået flottere, finere hud og bedre glød.

3: Har du dårlige hårdage?
- Ja. Ca. hver morgen. Jeg skal gøre mit hår vådt og føntørre det hver morgen, for at det ser nogenlunde ud.

4: Hvad gør du for at holde dig i form?
- Jeg spiser ret sundt og træner så absolut lidt som muligt for at bibeholde min nuværende krop - jeg er bestemt ikke pumpet, men muskler ses meget nemt på en slank krop, og jeg ofrer hellere tid på den rigtige kost end ekstra træning.

5: Hvilken del af din krop er du mest tilfreds med?
- Jeg er ret godt tilfreds med min overkrop og i særdeleshed mine arme. Jeg har lange og slanke lemmer, så det er nærmest ikke muligt for mig at blive et rigtigt brød, men lige præcis min biceps har ikke fået den memo.

6: Hvad var det seneste, du købte til dit hjem?
- Det seneste, jeg har ofret penge på til mit eget hjem, er faktisk prototyperne på mine kommende møbler under eget møbelbrand. Jeg har længe gået med tanken og så fik jeg, synes jeg selv, en god idé og en mulighed for at eksekvere den - så jeg har efterhånden ofret 40-50.000 kr. til udviklingen af de første fem produkter: En lounge-stol i sort kanvas, en daybed i sort læder, to sofaborde og et spisebord i sort marmor. De kan købes fra 1. august.

LÆS OGSÅ: Linda: ”Jeg troede, det værste ville være at miste håret”

7: Hvad ligger der på dit natbord?
- 'Kan man se jeg har grædt' af Pernille Rahbek. Det er min gode veninde - og jeg kan kun anbefale andre at læse den. Alkohol er så dybt forankret i vores samfund inkl. i mit eget liv, at det er nødvendigt at se de dystre sider af den (læs interviewet med Pernille Rahbek her, red.)

8: Hvordan vil du beskrive din tøjstil?
- Egentlig ret klassisk. Jakkesæt i en lækker metervare, strik i god uld og sko i lækkert læder. Og så elsker jeg skjorter. Nye, rene, hvide skjorter kan man aldrig få nok af.

9: Hvad er den dyreste beklædningsdel, du har købt nogensinde?
- Har netop købt mit første rigtige voksen-ur - selvom mange ur-fetichister vil sige mig i mod - nemlig et Koppel-ur fra Georg Jensen til knap 10.000 kr. Derudover tror jeg, at noget af det dyreste er en Barbara i Gongini læderjakke til 7.000 kr. - og en håndfuld Paul Smith-suits til 8-9.000 kr..

10: Hvad mangler du altid i din garderobe?
- Underbukser og strømper. Jeg er så nærig på den konto. Jeg har de mest hullede og røvede H&M-sokker og forvaskede boxershorts fra Uniqlo og skyder skylden på det faktum, at jeg ikke ægte er blevet voksen endnu. Den dag smider jeg alt ud og køber noget ordentligt undertøj.

11: Hvad kunne du aldrig finde på at iføre dig?
- Jeg skulle til at skrive pang-farver, men er overraskende glad for min nyeste Hilfiger-trøje i skrig-orange. Så det rigtige svar er nok knickers.

12: Hvad er dit mest kiksede køb?
- Lidt for høje læderstøvletter. De var lidt spidse.

13: Hvilke tre ting ville du redde, hvis dit hjem brændte?
- Jeg knytter mig faktisk ikke ret meget til ting, men jeg har et lommeur, jeg har fået i gave, som betyder meget for mig - det ville jeg tage med.

14: Hvad finder man altid i dit køleskab?
- Hytteost og avocadoer. Og økologisk mayo. Og bønnepostej. Shit, jeg spiser meget bønnepostej.

15: Hvor drikker du kaffe?
- På terrassen i mit sommerhus eller i baren i mit køkken på Frederiksberg. Er blevet så fisset med kaffe, at jeg synes, den er for krads de fleste steder - og så synes jeg, det er perverst at betale 42 kr. for en Americano.

16: Hvordan slapper du af?
- Ved at tegne. Enten et fantasi-højhus i en storby eller et nyt, konkret produkt, jeg rent faktisk skal producere efterfølgende. Og så elsker jeg at høre meget musik, meget højt. Har fået et gigantisk Sonos-anlæg i sommerhuset med en subwoofer, der kan få enhver provins Golf GTI til at blegne, og det er virkelig afslapning for mig.

17: Hvad er den vigtigste lektie livet har lært dig indtil videre?
- At gennemskue hvilke ting, der rent faktisk betyder noget i livet. Nogen mennesker går enormt meget op i petitesser - jeg går ikke op i ret meget - kun ting der rent faktisk matters in life. Ja, dit fodboldhold tabte måske, but it doesn't matter in life.

18: Føler du dig nogensinde presset af at skulle leve op til det mandlige ideal om six pack, intelligens og humor?
- Jeg er med til at definere det ideal. Og forsøger at udrydde janteloven i samme åndedrag. Ærligt talt har kvinder skullet leve op til alt i hele verden i en evighed, så det er måske ikke så slemt at lægge lidt pres på mændende også.

19: Hvornår skal du have børn?
Om fem-ti år. To styk.

LÆS OGSÅ: "Vi heteroseksuelle mænd er vænnet til at opfatte kvinder som primært seksualvæsener snarere end som mennesker"

LÆS OGSÅ: Sådan ser Brooke Shields ud i dag - 35 år efter 'Den Blå Lagune'

LÆS OGSÅ: 9 ting du skal vide, før du bliver gift