Oliver Bodh Larsen Magnus Kraft Podcast Folkebevægelsen mod VAR

Foto: Sofie Flinth A'VAR for noget? VAR er en omdiskuteret virtuel fodbolddommer, som Euromans to journalister har fået mere end nok af. Nu vil de starte en folkebevægelse, og du er inviteret med på rejsen.

Ny podcastserie vil stable en folkebevægelse på benene

Lyt til første afsnit i podcastserien Folkebevægelsen mod VAR, hvor Euromans to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen forsøger at organisere en samlet modstand mod videodommere i dansk fodbold.

Vil man have noget gjort, må man somme tider selv træde til.

Således lancerede Euroman i mandags Folkebevægelsen mod VAR, hvor de to journalister Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft vil forsøge at overbevise at fodboldens magthavende om, at videodommersystemet VAR fuldstændig har affortryllet det smukke spil. Folkebevægelsen mod VAR er deres forsøg på at organisere en samlet modstand, der ultimativt har til mål at få systemet rullet tilbage i den danske Superliga i fodbold.

Før de når helt dertil, vil de udgive podcasts, artikler og nyhedsbreve, så du som læser kan følge med i bevægelsens udvikling, læse og høre en lang række interessante interviews – og helt generelt blive ført yderligere ind i, hvad hele denne videodommermisere i grunden handler om.

Nu ligger første afsnit af podcasten om Folkebevægelsen mod VAR klar. Her bliver foreningen Folkebevægelsen mod VAR stiftet, mens Euroman-redaktionen forsøger at blive lidt klogere på, hvordan de egentlig skal få mobiliseret det danske fodboldfolk.

Hvis du har en god idé, så tøv ikke med at hive fat i os. Læs mere på euroman.dk/VAR.

Du kan lytte med i vores podcastapp Talk Town lige her.

Video Assistant Referee (VAR)

Siden sommeren 2020 har det omdiskuterede videodommersystem VAR været en del af den danske Superliga i herrefodbold.

Systemet, hvor en separat gruppe dommere udenfor banen kan se alle spilsituationer igennem på video, har til formål at sikre, at kampene ikke bliver afgjort af dommerfejl.

Kritikere af VAR mener, at systemet har medført tvivl og tøven i forbindelse med fodboldens største øjeblik, målet, og at VAR derfor har fjernet den intensitet og nerve, der gør fodbold værd at se.

VAR var også implementeret til VM i kvindefodbold i 2019, hvor systemet primært trak overskrifter for at skabe kaos og minutlange spilstop.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast