Forny med maling: Sort & hvid
Foto: Pernille Enoch
BoligLiv

Forny med maling: Sort & hvid

Forny med maling: Sort & hvid

Se her hvordan du nemt tilføjer lækkert design til anonyme ting.

Af Nadja Wehlitz 20.jun.2015 Livsstil


Selv sort og hvid maling kan give et frisk pust til dine loppefund eller gamle ting for gemmerne! Se her hvordan du nemt tilføjer lækkert design til anonyme ting.


Lampen fik et løft

En lampe i en lidt tung stil er blevet helt elegant med maling i tre toner. Vi fandt den på et loppemarked, hvor det er værd at kigge efter ting med gode former – farven kan man altid gøre noget ved!Du skal bruge:
1 lampe, gerne i træ (loppefund), sort og hvid halvblank maling til træ, grå maling farvekode: S4500-N, sandpapir og malertape.

Sådan gør du:
Hvis lampen i forvejen er bemalet, er det vigtigt, at du sliber den godt med sandpapir. Tør den fri for støv. Sæt malertape på, hvor en ny farve skal starte. Begynd evt. fra toppen med den hvide, og slut af med den sorte i bunden. Lad malingen tørre undervejs.Slagbænken fik harlekintern
Den anonyme, lille bænk blev superflot, da den blev klædt på som Harlekin!Du skal bruge:
1 børneslagbænk (Trævarefabrikernes Udsalg), malertape, halvblank hvid og sort maling til træ (Flügger), blyant og pensel.

Sådan gør du:
Mal bænken hvid. Giv den et par gange, og lad malingen tørre imellem hvert lag. Tegn med blyant harlekintern på fronten af bænken – mål først, hvor mange der cirka kan være i en given størrelse. Sæt malertape på, og mal ternene med den sorte maling. Du skal male et par gange, så det dækker. Lad malingen tørre imellem lagene.
► SE OGSÅ: Forny med maling: Blå & lyserød

► SE OGSÅ: Forny med maling: Fersken & blomme

► SE OGSÅ: Grå baseHenter...