Julegaveinspiration: 8 idéer til din ønskeseddel
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Anna Didi, Goodiebox, Hirsch Jewellery, Ib Laursen, PureLeaf, Nü, Maiken Pade & Wallmans.

Julegaveinspiration: 8 idéer til din ønskeseddel

Er du løbet tør for idéer til, hvad du skal skrive på ønskelisten i år? Se med her, hvor vi giver inspiration til gaveønsker, der giver ekstra lækkerhed og forkælelse i hverdagen.

”Hvad ønsker du dig til jul?”. Vi ved, at spørgsmålet falder før eller siden, og så skal man helst være klar med mindst et par gode bud. Nogle år har listen nærmest fyldt sig selv med alverdens fine sager lang tid før, vi overhovedet er nået december, mens man andre år kan have følelsen af, at man ikke rigtig mangler noget.

Vi synes dog alligevel, at der er nogle ting, man altid kan bruge, og som vi ville blive glade for til enhver tid – fx sjove oplevelser eller lidt ekstra hverdagsforkælelse. Er du løbet tør for idéer til din ønskeliste, kan du få inspiration herunder.

Nyt til garderoben: Feminin skjorte fra NÜNu.jpgDen stilfulde BECHET-skjorte fra NÜ Denmark er et must på din ønskeliste, hvis du godt kunne bruge en ny favorit i garderobeskabet. Det let transparente stof i slangemønster giver skjorten kant, mens V-halsen tilfører et feminint strejf.

Skjorten kan nemt kombineres med et par tætsiddende jeans, en blazer og et par stiletter for et elegant look eller sammen med et par grove støvler og en læderjakke for et mere råt udtryk. NÜ er mode designet til den stilbevidste kvinde, som ønsker at skille sig ud uden at larme.

Unikke smykker fra Guldsmed Maiken PadeVaerkstedet_billede.jpgHos Guldsmed Maiken Pade har alle smykker hver deres unikke og personlige historie. Naturen ligger Maiken Pade nært, og det kommer til udtryk i smykkernes organiske former, der kombineres med rå materialer, feminine sten og perler. Alle smykker er skabt fra bunden efter gamle håndværkstraditioner.

Når man træder ind i Maiken Pades værksted i den gamle gule længe, bare et stenkast fra Lyngbys travle midte, mærker man straks atmosfæren og passionen for det ædle smykkehåndværk. Alle materialer - ædelsten, metaller og perler - udvælges på særlig vis, og det betyder, at man altid kan regne med at få et smykke af allerhøjeste kvalitet.

Gavekort til Wallmans: Julegaven til dig der har altwallmans_gavekort_taltfordamerne_v1_614x600_02.jpgHvis man ikke mangler noget til hverken boligen, makeup-pungen eller garderoben, er unikke og spændende oplevelser en genial idé til ønskelisten! Ønsk dig et gavekort til Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen, og få en aften fuld af magi, spænding og overraskelser.

Oplev Wallmans fantastiske og anmelderroste show inklusiv en lækker 4-retters middag, og dans herefter videre til Cirkusbygningens natklub i hjertet af København. Du kan se frem til forrygende medleys med de største hits af Queen, Eurythmics og Bruno Mars, crazy comedy, hårrejsende akrobatik og ultimativ feststemning!

Læs mere om gavekortet på wallmans.dk.

Comfy luksus fra Anna DidiAnnaDidi.jpg De lækre og behagelige cashmere-bukser fra Anna Didi er den perfekte julegaveidé til dig selv eller en, du holder af.

Bukserne kombinerer blød cashmere med let bomuld og er super komfortable at have på og nemme at maskinvaske. Et smukt silkebånd med leopardprint giver buksen et strejf af elegance, og du vælger selv, om silkesløjfen skal bindes højt i taljen eller på hoften for et mere casual look.

Anna Didi er et dansk mærke med egen ansvarlige produktion i Nepal. Brandet skaber klassiske designs til den voksne og moderne kvinde. Se mere på annadidi.com.

Mere me-time med gavekort fra Goodieboxgoodiebox_billede.jpgDet kimer nu til gaveregn og juleræs, men hvem siger egentlig, at man ikke også kan købe en julegave til sig selv? Husk din me-time og selvforkælelse med årets måske bedste og mest givende gave – kun til dig.

Med et gavekort til Goodiebox kommer hver måned til at føles som den fortryllende juletid. Vælg mellem 3, 6 eller 12 måneder, og få tilsendt en månedlig boks fyldt med makeup, hårpleje, skincare og dufte – særligt udvalgt til dig.

Som nyt medlem får du desuden en velkomstgave oven i hatten. Se mere her.

Et unikt smykke med rå diamant - den personlige gaveHIRSCHfoto.jpgNaturlige diamanter er naturens små vidundere, hver især helt unikke.

I Århus centrum finder du Hirsch Jewellery, der har specialiseret sig i både klassisk slebne- og rå diamanter af høj kvalitet.

De rå diamanter er helt naturlige og uslebne, med de særlige karakteristika som millioner af år i jordmasser, vand og magma har givet dem.

Hos Hirsch kan du selv vælge en eller flere diamanter fra udvalget af løse rå diamanter og dermed sætte dit præg på det helt personlige smykke til en du holder af.

Ringe i 14 kt. guld med rå diamant til priser fra ca. 6.000 kr.
Nova Versus ringen med 3 små rå diamanter i forskellige farver fra 9.500 kr.

Cremer fra Ib Laursen: Nyt liv og næring til din hudIbLaursen_billede.jpgDe lækre sæber, cremer, scrubs m.m. fra Ib Laursens spa- og wellness-serie, Altum, er indbegrebet af forkælelse. ’Altum’ er latin og betyder højvande eller tidevand, og serien indeholder derfor de rene, naturlige, nordiske urter, såsom kornblomst, hyben, havtorn og kamilleblomst, der alle giver dig en oprigtig og uspoleret følelse af ægte velvære.

Marsh herbs-duften er balsamisk og varm med noter af friskt, grønt træ. Den indeholder hybenkerneekstrakt med et højt olieindhold samt betakaroten og vitaminerne A, C og E, som virker opstrammende og giver glød.

Hav altid din Altum-håndcreme med dig og undgå, at dine hænder tørrer ud og bliver ru i vinterens kolde måneder.

PureLeaf: Fine smykker med omtankelund_gift21.jpgØnsker du en bæredygtig jul, kan det være en udfordring både at købe og modtage julegaver uden at efterlade et stort CO2-aftryk. PureLeaf er et miljøbevidst brand, som sætter skarpt fokus på bæredygtighed ved at fremstille elegante smykker med omtanke.

Produktionen af PureLeafs smykker foregår i Brasilien, hvor lokale familier bliver ansat til at indsamle, tørre og skelettere nedfaldne blade. Herefter bliver bladene behandlet og penslet med genbrugt 18 karat guld - alt gjort i hånden med respekt for bladets unikke karakter.

Som en ekstra grøn gode planter PureLeaf et træ i den brasilianske regnskov for hvert køb i deres webshop og for hver ny tilmelding til deres nyhedsbrev.

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Shopping og Gaver til hende