Thomas Blachmans nye program får kritik af kendte kvinder.
Foto: DR/Theis Mortensen, HER&NU/ Lars E. Andreasen, Sisse Stroyer Thomas Blachmans nye program får kritik af kendte kvinder.

Thomas Blachman

Kendte kvinder zapper væk fra Blachman

Siden Thomas Blachmans program "Blachman" rullede over skærmen på DR2, har det skabt røre i andedammen. Er det nyskabende eller gammeldags, at mænd gør sig til dommer over kvinder ud fra deres udseende og i særdeleshed deres krop. Det er spørgsmålet.

Flere kendte kvinder har nu taget bladet fra munden, og fælder dom over programmet, der tirsdag blev sendt for anden gang med modemanden Erik Brandt som selskab og "meddommer" i lædersofaen.

Blachmans tidligere meddommer i X Factor, Anne Linnet, er én af dem, der bestemt ikke er faldet på halen over Blachmans originalitet. Eller mangel på samme og siger til Herognu.com:

- Det var reaktionært og konservativt. Og lidt kedeligt. Jeg fandt mig selv i at begynde at zappe. Jeg tror ikke engang, jeg skal se det næste program. Det er for gammeldags, sagde sangeren blandt andet.

Og hun er ikke alene om, at finde det kontroversielle program mere søvndyssende end ophidsende. Også Mascha Vang stemmer i koret:

- Jeg synes, det virkede arrogant, perverst og en smule kedeligt, siger hun til Herognu.com.

I alt vil der blive sendt seks programmer og næste gæst bliver den feterede designer Henrik Vibskov.

Hvad mener du om programmet? Skal du se det næste? Del din kommentar i feltet nedenfor.

LÆS OGSÅ på HEROGNU.COM: Flere kendiskvinders holdning til Blachmans program

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og X Factor