Kim Larsen har kræft

Foto: Getty Images

Kim Larsen har kræft

Folkekær sanger ramt af kræft

Kim Larsen aflyser vinterturné, efter han er blevet ramt af prostatakræft.

Danmarks nationalskjald, 72-årige Kim Larsen, er blevet ramt af kræft i prostata.

Det oplyser han på sin Facebook-profil, hvor han også skriver, at han desværre er tvunget til at aflyse sine kommende koncerter i januar, februar og marts med Kim Larsen & Kjukken.

Kræften blev tilsyneladende konstateret i december måned, og den folkekære sanger er allerede i behandling.

- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer, udtaler Kim Larsen i Facebook-opslaget.

Sangeren blev kort før jul indlagt på Odense Universitetshospital, fremgår det af et andet Facebook-opslag. Her lød forklaringen, at der var opstået komplikationer i forbindelse med omlægning til ny medicin, men at situationen var under kontrol.

Tidligt onsdag formiddag kunne rytmeguitaristen i Kim Larsen & Kjukken, Jørn Jeppesen, dog oplyse, at det altså er mangel på kræfter efter kræftbehandlingen, der nu får Kim Larsen til at aflyse sine koncerter.

Hans turné er planlagt til at begynde den 18. januar med tre udsolgte koncerter i Amager Bio. Herefter forløber turnéen frem til 25. august med i alt 50 koncerter i hele Norden.

Ligger du inde med billetter til vinterturnéen, kan de refunderes, hvor de er købt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sygdom og Kendte